اجتماعیویژه

راه اندازی اولین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا درقم

اولین بانوی کارآفرین قمی در صنعت کیک و شیرینی خبرداد:

برای اولین‌بار دراستان قم، دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا بدون دخالت دست در گروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت راه اندازی شد.
به گزارش ندای قم ،«مریم السادات سیدعلی اکبری» که با ایجاد این گروه اولین بانوی کارفرما و کارآفرین قمی در صنعت کیک و شیرینی به شمار می رود با اعلام این خبر گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان و استقبال بیشتر مردم از این نوع شیرینی، اقدام به راه اندازی دستگاه پخت خودکار زولبیا کردیم که دارای دست الکترونیک بوده و با کنترل حرارت روغن، از اکسید شدن، سیاهی و تبخیر آن جلوگیری کرده و محصولی یک شکل و سالم تولید می‌کند.
خانم سید علی اکبری که با وجود نقش همسر و مادر، کارآفرینی را با ایجاد گروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت شروع کرده،دارای ده سال سابقه کاری و گذراندن دوره های آموزشی داخل و خارج از کشور در صنعت کیک و شیرینی می‌باشد.
وی، مهمترین امتیاز این گروه را عشق وعلاقه زنانه به تولید بهترین و سالم ترین محصولات، استفاده از مواد اولیه درجه یک و جلب رضایت مردم می‌داند و می‌گوید: در این مجموعه بهترین کیک و شیرینی های روز فرانسوی و ترکیه‌ای و نیز انواع دسر، زولبیا، گز و سوهان تولید می‌شود.
وی ادامه می‌دهد: باراه‌اندازی این گروه ۱۸نفر به‌صورت دائم و غیردائم در ٧٠٠ متر مربع فضای کارگاهی و ٣٠٠ متر مربع فضای فروشگاهی مشغول به کار شده‌اند و در آن بیش از صد محصول تولید می‌شود ضمن اینکه سفارش‌ آنلاین شاپ، اسنپ فود و… همچنین ارسال به شهرستان ها صورت می‌گیرد.وی، که کار طراحی کارگاه و فروشگاه را شخصا به عهده داشته تأکید می‌کند: اولین بانوی قمی هستم که توانستم در حوزه تولید شیرینی و کیک کارگاه تولیدی راه‌اندازی کنم.
مدیرگروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت با اشاره به اینکه به جزارزش ملک تاکنون ۱۴ میلیارد تومان بدون اخذ تسهیلات سرمایه‌گذاری در این تولیدی صورت‌گرفته می‌گوید: قصد داریم شعبه دوم گروه را در بلوار غدیر قم راه‌اندازی کنیم.
خانم سید علی اکبری مشکل فعلی صنعت کیک و شیرینی را گرانی روز افزون مواد اولیه بخصوص نوع خارجی آن مانند پودر کاکائو و پودر قهوه ذکر می‌کند و می‌گوید: این مجموعه به دلیل استفاده از بهترین نوع خامه بدون پالم و کره به جای روغن جامد دارای درجه کیفی آ می‌باشد.
وی با تاکید بر اینکه رسانه ها و مردم باید به موضوع فرهنگ تغذیه صحیح توجه کنند می‌گوید: اگر این کار به صورت علمی انجام شود مصرف متناسب شیرینی و دسرها برای هیچکس ضرر ندارد ضمن اینکه ما محصولات رژیمی با قند پایین، شکر قهوه‌ای و کم کالری نیز تولید می‌کنیم.
خانم سید علی اکبری فاز دوم این مجموعه را تولید نان‌های غنی شده شامل نان صبحانه و نان غنی شده با زیتون برای وعده های غذایی با توجه به تخصص و تدریس خود در این رشته می‌داند که در آینده راه اندازی خواهد شد.
وی در پایان به قراردادهای تخفیفی گروه ماقوت با سازمان‌ها و نهادها اشاره می‌کند و می‌گوید: با سازمان‌های خصوصی و دولتی مانند صداوسیما با سه هزار کارمند، بانک های ملی، شهر، صادرات،ملت و…. قرارداد داریم و آمادگی عقد قرارداد با دیگر سازمان‌ها نیز وجود دارد.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/457m

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا