معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در سالجاری ۲۹ واحد پرورابندی دام سبک و سنگین غیر فعال و راکد در این استان فعال شد.
به گزارش ندای قم، منصور دیان اردستانی در گفتوگویی بیان داشت: احیای واحدهای یاد شده در راستای شعار سال و بهمنظور افزایش تولید گوشت قرمز استان با همکاری اتحادیه دامداران استان و بانک کشاورزی و همراهی خود بهرهبرداران، صورت گرفت.
وی تاکید کرد: میزان تولید گوشت قرمز توسط این واحدها در هر دوره پرورش دام، نزدیک به ۲۵۰ تُن برآورد میشود که نشان دهنده اهمیت تلاش صورت گرفته برای احیای واحدهای پرواربندی غیر فعال استان است.
وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی قم آمادگی دارد تا در راستای تامین امنیت غذایی مردم از حضور سرمایه گذاران در بخش تولیدات دامی استان حمایت کند و در این رابطه اولویت بندیهای لازم انجام شدهاست.
لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/yz21