اقتصاد

تولید 2 هزار و ۵۴۲ تُن بذر گندم و جو

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قم خبرداد؛

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: با توجه به برنامه‌ریزی و فعالیت صورت گرفته، طی سال زراعی جاری ۲ هزار و ۵۴۲ تُن بذر گندم و جو در قم تولید شد.

به گزارش ندای قم، سید محمد سعادتی در گفت‌وگویی افزود: در سال زراعی ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ مقدار یک‌هزار و ۶۳۰ تُن بذر جو و ۹۱۲ تُن بذر گندم در طبقات مختلف بذری در استان تولید شد.

وی ادامه داد: بدین ترتیب در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ ضریب نفوذ بذر جو در استان قم به بیش از ۳۰ درصد و در گندم به ۷۵ درصد می‌رسد که میزان قابل توجهی در این حوزه است.

۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/ppyo

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا