رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: بیش از ۱۷ هزار تُن محصولات باغی اصلی با محوریت برداشت در فصل تابستان در این استان تولید شد.
به گزارش ندای قم، محمد رضا حاجی رضا در گفتوگویی در این خصوص بیان داشت: از عمده محصولات باغی استان که در فصل تابستان برداشت میشود، میتوان به گیلاس با سطح حدود ۷۰۰ هکتار و تولید هفتهزار و ۸۰۰ تُن محصول، زردآلو با سطح حدود ۵۸۰ هکتار و تولید ۶ هزار و ۹۰۰ تُن، توت با سطح تقریبی ۵۸۰ هکتار و ظرفیت تولید یکهزار و ۲۰۰ تُن محصول، هلو با سطح نزدیک به ۹۰ هکتار و تولید یکهزار تُن محصول و همچنین آلبالو با سطح حدود ۴۰ هکتار و تولید ۵۰۰ تُن محصول، اشاره کرد.
وی افزود: به طور کلی تنوع محصولات باغی استان که در فصل تابستان برداشت میشود بالاست و باغداران قمی توانستهاند با تولید محصول با کیفیت، در بازار حضوری موفق داشته باشند.
گفتنی است ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ در قم موجود است و سالانه بیش از ۸۰ هزار تُن محصولات متنوع باغی در این استان تولید میشود که بیش از ۱۷ هزار تُن آن برای محصولات باغی اصلی در فصل تابستان است.
باغهای قم در مناطق مختلف استان از دشت گرفته تا نقاط کوهستانی ایجاد شدند و در هر کدام با توجه به موقعیت قرارگیری و شرایط آب و هوایی منطقه، محصولی خاص تولید میشود.