معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه پنجمیلیون و ۳۱۰ هزار قطعهریزی مرغ گوشتی در مرغداریهای استان انجام شدهاست که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد رشد را نشان میدهد.
به گزارش ندای قم ،منصور دیان اردستانی درگفت وگویی اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی مردم با همکاری تشکلها و بهرهبرداران حوزه طیور تمام امکانات موجود را به کار گرفته تا ظرفیت تولید گوشت مرغ در این استان را افزایش دهد.
وی افزود: در همین راستا یکی از اقدامهای مهم برای افزایش سطح تولید گوشت مرغ در قم، بالابردن میزان جوجهریزی میباشد که این موضوع با همراهی خوب مرغداران در حال انجام است و در آینده نیز این روند با هدف تامین نیاز بازار با جدیت دنبال خواهد شد.
وی ادامه داد: جلسههای مرتبط با موضوع امنیت غذایی با حضور مسئولان دستگاههای متولی به صورت منظم و مستمر در سازمان جهاد کشاورزی قم برگزار و در آن آخرین وضعیت تولید و تامین گوشت مرغ برای پاسخ به نیاز بازار استان رصد میشود.
گفتنی است تامین و تدارک گوشت مرغ مورد نیاز مردم قم همواره یکی از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی استان است و در همین ارتباط با همراهی بهرهبرداران زمینه بالابردن جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی رو به افزایش بودهاست.