مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم گفت: با استقبال خوب مردم، عرضه نان کامل با درصد سبوس بالا در قم رو به افزایش است که ادامه این روند نقش موثری در ارتقا سطح سلامت شهروندان خواهد داشت.
به گزارش ندای قم به نقل از ایرنا ،سعید محمدی در گفتوگویی، در این خصوص بیان داشت: درحال حاضر ۳۵ واحد نانوایی در قم اقدام به پخت نان کامل با درصد سبوس بالا میکنند که این کار با استقبال مردم مواجه شده و ما برای تسهیل دسترسی شهروندان به این نوع نان، طرح فوق را در همه مناطق و محلات شهر را دنبال میکنیم.
وی افزود: در این طرح با پیشبینیهای انجام شده و تامین آرد مورد نیاز در همه مناطق و محلات شهر قم، حداقل یک واحد نانوایی به عرضه نان کامل با درصد سبوس بالا میپردازد و مردم میتوانند این نوع نان را بدون افزایش قیمت نسبت به نوع معمولی دریافت کنند.
وی با اشاره به این که اجرای طرح فوق علاوه بر شهر قم در همه مناطق استان نیز دنبال میشود، ادامه داد: نانوایانی که در راستای ارتقا سطح سلامت مردم، علاقهمند هستند نان کامل پخت کنند به اداره کل غله و خدمات بازرگانی مراجعه نمایند تا با انجام فرآیندهای لازم، آرد مورد نیاز برای پخت نان کامل در اختیارشان قرار گیرد.
محمدی همچنین با بیان این که قرارگاه نان کامل نیز در استان تشکیل شده و قم از جمله استانهای برتر کشور در این زمینه است، گفت: به گفته کارشناسان حوزه سلامت مصرف نان کامل نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و در همین راستا از اصحاب رسانه میخواهیم با بیان مزایای نان کامل، برای تشویق کردن مردم نسبت به استفاده از این نوع نان تلاش کنند.