![](/storage/2025/02/برنامه-جشن-نیمه-شعبان-در-۵۴۲-مسجد-برگزار-میشود-780x470.jpg)
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان این که برنامهریزیهای فرهنگی مختلفی برای برگزاری جشنهای نیمه شعبان بهصورت محله محور در قم انجام شده است گفت: این برنامهها در ۵۴۲ مسجد منتخب استان برگزار خواهد شد.
به گزارش ندای قم ،حجتالاسلام والمسلمین مرتضی شعبانزاده روز پنجشنبه در نشست خبری تبیین برنامه های محله محور جشن بزرگ نیمه شعبان در قم در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ویژه برنامه های اختصاصی با محوریت مردم، همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت ولی عصر(عج) در ۴۳۲ مسجد شهری و ۱۱۰ مسجد روستایی استان قم ترتیب می یابد.
وی با بیان این که هم افزایی و کیفی سازی برنامه های جشن های نیمه شعبان از سیاست های اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم است گفت: ۳۸۰ هیات نیز تاکنون برای گرامیداشت و برگزاری جشن های نیمه شعبان در این استان اعلام آمادگی کرده اند.
شعبان زاده ادامه داد: برگزاری ۵۷ برنامه اختصاصی ویژه بانوان و برپایی ۶۷ موکب محلی از دیگر برنامه هایی است که در ایام نیمه شعبان در قم برگزار می شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به این که نیمه شعبان اعمال خاصی دارد و احیای شب نیمه شعبان مقدمه درک شب های قدر است گفت: تاکنون ۲۱۰ مسجد در استان برای برگزاری احیای شب نیمه شعبان اعلام آمادگی کرده اند.
شعبان زاده اضافه کرد: بیش از پنج هزار نفر از نوجوانان، بانوان و قشرهای مختلف مردم برای برگزاری برنامه احیای شب نیمه شعبان فعالیت خواهند کرد.
وی در ادامه با اشاره به این که توانمندسازی شبکه ائمه جماعات مساجد، مانع زدایی از حرکت های مردمی و آموزش، از سیاست های اداره کل تبلیغات اسلامی قم است تصریح کرد: برای تقویت هویت فرهنگی استان باید به سمت شهر خانواده محور حرکت کنیم.
وی با بیان این که شهر خانواده محور به تشکیل، ترمیم، تعالی و بالنده سازی خانواده ها می اندیشد گفت: محور خانواده، مادر است و اگر بتوانیم جایگاه پر افتخار مادری را در خانواده ها احیا کنیم، بُعد فرهنگی خانواده، سپس محله و درنهایت جامعه ارتقا خواهد یافت.