اختلافات مسئولان شهری به ضرر منافع عمومی مردم است
آیتالله سعیدی در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر قم :

امام جمعه قم گفت: شهر قم، شهر عش آل محمد(ص) بوده و ویژگی خود را دارد و مرکز انقلاب است و انتظار آن است افراد شایسته برای مدیریت استان قم انتخاب شوند.
آیتالله سعیدی در دیدار نوروزی با اعضای شورای اسلامی شهر قم، بر اهمیت انعکاس و بازتاب عملکرد نهادهای شهری به عنوان آیینهای از مردم تاکید کرد و آن را شرط اساسی موفقیت نهادهای شهری دانست.
وی افزود: مسئولان و خدمتگذاران در حوزه کلان کشور نیز به نوعی نمایندگان مردم آن کشور هستند. در این روند، با توجه به تفاوت سلیقهها، اکثریت و اقلیت در قالب رایگیری تصمیم میگیرند و نظر اکثریت باید اجرایی شود؛ در حالی که اقلیت هوشمند نیز باید آن را بپذیرد تا از بروز بحران در کشور جلوگیری شود، همانطور که مقام معظم رهبری نیز اشاره فرمودند. این روند یک جریان جهانی است.
امام جمعه قم در ادامه با اشاره به مقایسه ایران با سایر کشورها، به بررسی وضعیت احزاب در کشورهای مختلف پرداخت و عنوان کرد: در بسیاری از کشورها، احزاب نظر مردم را در نظر نمیگیرند؛ به عنوان مثال، در آمریکا، حتی از هر حزب سیاسی که باشند، منافع صهیونیسم در عرصه مدیریتی کشور و نهادهای آن کشور تاثیرگذار است. به گونهای که در انتخابات اخیر آمریکا، هر دو نامزد اصلی از منافع اسرائیل دفاع میکردند.
آیتالله سعیدی ایران را دموکراتترین کشور جهان دانست و اظهار داشت: در ایران، مردم با داشتن ولی فقیه و با نگاه به منافع ملی، تصمیمگیرنده اصلی هستند، مگر آنکه نفوذیها بتوانند معادلات کشور را به هم بزنند و منافع عمومی را فدای اهداف شخصی خود کنند، همانطور که بنیصدر در گذشته این کار را انجام داد و در نهایت فرار کرد.
تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها همچنین اختلافات میان مسئولان شهری را بر خلاف منافع عمومی مردم دانست و خاطرنشان کرد: گاهی اوقات، بومی بودن افراد در استانها باعث ایجاد اختلافات بیشتر میشود که این امر به ضرر مردم است.
وی در ادامه به بصیرت و هوشمندی مردم اشاره کرد و گفت: شهادت حضرت امیرالمؤمنین(ع) که همزمان با سال تحویل بود، میتوانست تضادی بزرگ ایجاد کند، اما مردم ما با بصیرت و انگیزه دینی، این ایام را گرامی داشتند. این موضعگیری مردم قابل توجه است.آیتالله سعیدی همچنین تاکید کرد: در خدمترسانی به مردم، باید به هوش و بصیرت مردم توجه ویژهای شود؛ اگر مسئولان به این بصیرت توجه نکنند، حتی خدماتی که باید برای مردم شیرین باشد، دیگر تاثیرگذار نخواهد بود. بنابراین باید مسئولانی انتخاب شوند که مردمشناس و آگاه به ویژگیهای خاص هر استان باشند.
وی در پایان، قم را شهر حرم اهل بیت(ع) و مرکز انقلاب معرفی کرد و گفت: شهر قم، شهری است که ویژگیهای خاص خود را دارد و در انتخاب مسئولان برای این شهر، باید شایستهترین افراد انتخاب شوند. به ویژه در تصمیمات کلان، باید فردی آگاه به تمامی امور، به ویژه شناخت مردم، در نظر گرفته شود.
تکمیل مسیر مترو از حرم مطهر تا جمکران در سال ۱۴۰۴ رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز دراین دیدار گفت: با تکمیل ایستگاهها و اتمام تونل مترو از میدان ولیعصر تا جمکران، یک اتصال قابل قبول در زمینه حملونقل ریلی از حرم تا مسجد مقدس جمکران خواهیم داشت.
روح اله امرالهی به ارائه گزارشی از عملکرد شورای شهر قم پرداخت و اظهار داشت: بودجه شهرداری قم در سال گذشته ۱۵ همت بوده و که بر اساس نظر کارشناسان به ۲۳ و نیم همت افزایش و در چند حوزه تقویت شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم افزود: امروز هر چه ما بیشتر به حوزه سرمایهگذاری توجه کنیم، آیندگان بهتر میتوانند شهر را مدیریت کرده و برای مردم رفاه بیشتری به ارمغان آورند و عمده مواردی هم که در حوزه سرمایهگذاری پیشبینیشده در بخش خدمات زائر است که باعث تقویت زیرساختها خواهد شد.
وی ادامه داد: با تکمیل ایستگاههای مترو و اتمام تونل مترو از میدان ولیعصر تا جمکران در کنار محور پیامبر اعظم (ص)، یک اتصال قابل قبول در زمینه حملونقل ریلی از حرم مطهر حضرت معصومه (س) تا مسجد مقدس جمکران خواهیم داشت.
امرالهی یادآور شد: شهر قم یک شهر مهاجرپذیری است و نیاز است که در حوزه فرهنگ شهروندی کارهای اثرگذاری انجام شود؛ زیرا شهر قم یک شهر بینالمللی است و هر اتفاقی که در این شهر رقم بخورد ارتعاشات آن در جهان دیده خواهد شد.
رئیس شورای شهر قم به نگاه سنتی بدنه شهرداری نیز توجه کرد و افزود: اعضای شورا خواستار نگاهی کارشناسیتری در ارائه خدمات به شهروندان توسط پرسنل شهرداری هستند که اهمیت حوزه فرهنگ حتی در بدنه شهرداری را نشان میدهد؛ زیرا گاهی یک رفتار نادرست پرسنل شهرداری در سطح فضای مجازی و بینالمللی پخش میشود که این برای قم اصلاً مطلوب نیست.