راهیابی 50 نفر به بخش نهایی جشنواره قرآن و عترت
مسئول کمیته بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم:
مسئول کمیته بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: در بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت این دانشگاه بعد از ارزیابیهای انجام شده، 50 اجرا از تمام دانشکدههای علوم قرآنی کشور برای شرکت انتخاب شد که 30 نفر از آنها خانم و 20 نفر آقا هستند.
به گزارش ندای قم به نقل از فارس، سیدعلی قاسمیان مسئول کمیته بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفتوگو با خبرنگاران بیان کرد: در بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم که از 20 اردیبهشتماه در سالن علامه طباطبایی دانشکده علوم قرآنی قم برگزار میشود، بعد از ارزیابیهای انجام شده، 50 اجرا برای شرکت در مرحله نهایی انتخاب شد که 30 نفر از آنها خانم و 20 نفر آقا هستند.
وی در رابطه با رشتههای آوایی حاضر در این مسابقات اظهار کرد: رشتههای قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ 5 جز، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل رشتههای حاضر در این مسابقات هستند و شرکتکنندگان از تمام دانشکدههای علوم قرآنی کشور در این مسابقات حضور دارند، اما بیشترین تعداد شرکتکننده به ترتیب از شهرهای قم، مشهد، شیراز، اصفهان و آمل هستند.
قاسمیان ادامه داد: داورهای حاضر در این مسابقات آقایان نصرالهی داور حسن حفظ، دهدشتی داور بخش صوت، حیدر کسمایی داور تجوید و وقف و ابتدا و شعاعی داور لحن در بخش آقایان و خانمها علیزاده داور صحت حفظ، عزتپژوه داور تجوید، میرقیاصی داور وقف و ابتدا، بنیفاطمی داور صوت و گلمحمدی داور لحن در بخش خانمها هستند.
مسئول کمیته بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم افزود: بعد از مراسم افتتاحیه که امروز، 19 اردیبهشتماه، ساعت 19:30 در دانشگاه علوم و معارف قرآن برگزار میشود، یک جلسه توجیهی با حضور شرکتکنندگان خواهیم داشت که در آن جلسه، قرعهها و نوبت تلاوت شرکتکنندگان مشخص و تحویل داده میشود.
قاسمیان با اشاره به اینکه تعداد شرکتکنندگان در این دوره نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده است، افزود: امسال بعد از اینکه نفرات برتر مسابقات دانشکدهها مشخص شدند، یک بار دیگر فیلمهای اجرا در سازمان مرکزی دانشگاه ارزیابی و در نهایت تعداد 50 نفر برای شرکت در این مسابقات انتخاب شدند.
وی یادآور شد: البته برگزاری اولین دوره مسابقات بهصورت حضوری بعد از چند سال وقفه کرونایی را هم میتوان یکی دیگر از دلایل کاهش تعداد شرکتکننده دانست.