
ندای قم / عباس جعفری/ کارشناس مسائل شهری؛ ظهر روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه در نهایت پس از هفتهها بحث، گمانهزنی و البته اختلافنظر، بالاخره شهردار قم انتخاب شد. فرامرز عظیمی با رأی اکثریت { 7رای } اعضای شورای شهر به عنوان مسئول جدید مدیریت شهری معرفی شد.
در این برهه آنچه که اهمیت دارد، ضرورت عبور از فضای واگرایی، پایانبخشیدن به انشقاقها و دلخوریها و ورود به مرحلهای نوین از همصدایی، انسجام نخبگانی و وحدت عقلانی برای صیانت از آینده قم است. آیندهای که دیگر مجالی برای آزمون و خطا و نزاعهای فرسایشی در آن باقی نمانده است.
قم، شهری با جایگاهی بیبدیل در ایران و جهان اسلام است. شهری که ظرفیتهای آن تنها در سایه همدلی و وحدت نخبگان، مردم و مسئولان میتواند بالفعل شود.
اکنون، بیش از هر زمان دیگری، قم نیازمند یک تصمیم جمعی برای عبور از اختلافات و آغاز مسیر تعامل و حمایت از مدیریت شهری است. امیدواریم انتخاب شهردار جدید قم پایان بر گرداب بیثباتی، تعلل و چندصدایی شورای شهر قم باشد. فرامرز عظیمی، اگرچه تازه وارد عرصه مدیریت شهری قم شده است، اما میتواند با اتخاذ رویکردی گفتوگو محور، برنامهمحور و مشارکتطلب، میراثدار شایستهای برای دکتر سقایاننژاد شود.
از اعضای شورای شهر چه آنهایی که به شهردار منتخب رای مثبت دادند و چه آنهایی که به هر دلیلی رای ندادند انتظار می رود با همدلی کامل از او حمایت کنند و اجازه دهند مسیر خدمترسانی در مدت باقیمانده تا پایان این دوره شورای شهر با آرامش طی شود. همچنین از شهردار محترم قم انتظار میرود با گشودگی و سعهصدر پذیرای دغدغههای همه اعضای شورای شهر باشد خود را درگیر مسائل حاشیه ای و تنش زا ننماید و خود را به واقع شهردار منتخب همه اعضای شورا بداند و خود را وام دار گروهی نداند که به وی رای دادند و از همه ظرفیت های اعضای شورا برای توسعه وپیشرفت شهر استفاده نماید و همچنین از ظرفیتهای کمنظیر نخبگانی و مردمی این شهر به بهترین نحو بهرهبرداری کند.
نخبگان قم نیز به جای ایستادن در حاشیه نقدهای تند و بعضاً شخصی، باید در تعامل سازنده با مدیریت شهری، نقش فعال و اثرگذاری در هدایت مسیر پیشرفت و تعالی شهر ایفا کنند تا فصل تازهای از وفاق، وحدت و همکاری در مدیریت شهری قم آغاز شود.