حوزه علمیهسیاسیویژه

تعیین تکلیف چگونگی تکمیل فرودگاه

استاندار قم اعلام کرد:

استاندار قم گفت: روزهای اخیر توافقی با سرمایه گذار اولیه فرودگاه قم صورت گرفته که بخش فرودگاهی را استانداری دنبال و هزینه اقداماتی که صورت گرفته نیز باید به سرمایه گذار پرداخت شودو بخش تجاری و گردشگری آن نیز توسط پیمانکار اولیه پی گیری و تکمیل شود همچنین منطقه ویژه سلفچگان متولی ساخت باند فرودگاه است و همکاری‌های لازم در این زمینه صورت می‌گیرد.
به گزارش ندای قم ،اکبر بهنام جو عصر یکشنبه در نشست صمیمی با خبرنگاران و اهالی رسانه استان قم گفت: قم از نظر فرهنگی جایگاه ویژه ای به دلیل حضور حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، مسجد مقدس جمکران و حوزه‌های علمیه دارد، اما آسیب‌های اجتماعی نیز در این استان به چشم می‌خورد که البته اقداماتی در این حوزه شروع شده است.
استاندار قم ابراز کرد: در موضوع طلاق نقش خانواده و آموزش بسیار مهم است و باید مهارت‌های زندگی در قبل، حین و بعد از ازدواج به نسل جوانان داده شود که در این راستا برنامه ریزی های لازم صورت گرفته و تا یک ماه آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
استفاده از همه ظرفیت‌های استان برای حل مشکلات قم
بهنام جو بیان کرد: ارزیابی مناسبی از عملکردها در حوزه آسیب‌های اجتماعی از سوی نهادهای مختلف خواهیم داشت.
استاندار با بیان اینکه از همه ظرفیت‌های استان برای حل مشکلات قم استفاده می‌کند افزود: یکی از معضلات استان آسیب‌های اجتماعی است که هم اکنون با احصای این آسیب‌ها و تشکیل جلسات ویژه با دستگاه‌های مربوطه به افراد صاحب برای برنامه ریزی کاهش آن برنامه ریزی کاهش را انجام داده‌ایم.
تکمیل خط َA مترو قم ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
وی در خصوص پروژه متروی قم گفت: فاز نخست مترو ازابتدای جاده جعفریه تا حرم مطهر آماده بهره برداری است که باید واگن آن خریداری شود که در این زمینه پیگیری‌های لازم برای تأمین واگن در حال انجام است.
استاندار قم ادامه داد: مترو باید تا جمکران ادامه یابد که برای تکمیل آن ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که برای سال آینده ۲ هزار میلیارد تومان اختصاص یافته است.
تکلیف قطعی مونوریل تا پایان سال مشخص می شود
وی با بیان اینکه پروژه مونوریل قم موضوعی است که همچنان برزمین مانده است افزود: باید نظر صاحب نظران و مردم را برای اجرای پروژه‌ها گرفت و مشاوری در این خصوص به کار گرفته می‌شود تا چگونگی عملکرد آن بررسی و نتایج آن به عنوان یک پژوهش علمی تا پایان سال به شهروندان اعلام می‌شود.
نماینده عالی دولت چهاردهم در استان قم با بیان اینکه استان قم حتماً فرودگاه می‌خواهد افزود: سرمایه گذار بخش خصوصی در سال های قبل بخشی از باند و بخش تجاری را شروع کرده و بازدیدی نیز هفته قبل از این پروژه داشتیم.
وی افزود: تاکنون در کشور بخش خصوصی برای احداث فرودگاه ورود نکرده و این سرمایه گذار بر مبنای حسن نیتی که به وی نشان داده شده، وارد عمل شده و اقداماتی انجام داده است.
بهنام جو گفت: روزهای اخیر توافقی با سرمایه گذار اولیه فرودگاه قم صورت گرفته که بخش فرودگاهی را استانداری دنبال خواهد کرد و هزینه اقداماتی که صورت گرفته نیز باید به سرمایه گذار پرداخت شود و مقرر شد بخش تجاری و گردشگری نیز را خودش انجام دهد.
ضرورت تکمیل سایر زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان
استاندار قم در بخش دیگری از این نشست به ضرورت تکمیل سایر زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان اشاره کرد و گفت: ما نیازمند توسعه شبکه ریلی و جاده‌ای هستیم تا بتوانیم گردشگران و زائران بیشتری را به استان جذب کنیم؛ همچنین طرح‌های مرتبط با حمل‌ونقل عمومی شهری نیز در حال بررسی و اجراست.
در بخش آموزش، ورزش و بیمارستان وضعیت خوبی نداریم
استاندار قم گفت: امروز در قم از ۱۲۰ کشور رفت و آمد داریم که وجود فرودگاه یک ضرورت است و احداث فرودگاه بسیار برای قم مهم است و در صورت احداث فرودگاه یک زیرساخت توسعه‌ای مطلوبی برای قم خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در بخش آموزش، ورزش و بیمارستان وضعیت خوبی در قم نداریم و جایگاه استان رتبه‌های پایینی دارد و با متوسط کشوری فاصله داریم.
وی با بیان اینکه ۲۷۶ مدرسه در قم کم داریم افزود: جلساتی را با خیرین داشته ایم که احداث تعداد ۱۰۰ مدرسه را خیرین مدرسه ساز قبول کردند و مابقی را نیز دولت در قم احداث خواهد کرد.
بازنگری بر طرح جامع گردشگری با محور گردشگری مذهبی
بهنام جو در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: بازنگری بر طرح جامع گردشگری با محور گردشگری مذهبی در قم دنبال می‌شود و امروز در قم مشکلات در حوزه گردشگری زیاد است و زیرساخت‌ها و قطب‌های گردشگری و مراکز اقامتی در قم باید افزایش یابد.
استاندار قم بیان کرد: هم اکنون سه پروژه هتل در قم بلاتکلیف است که در طی ۴۵ روز اخیر با پیگیری‌های صورت گرفته تسهیلات برای آنان تأمین شده و امیدواریم با برنامه ریزی لازم این سه هتل ۵ ستاره از ابتدای سال آینده در قم شروع به ادامه ساخت دهند.
۳۰۰ هکتار از بافت تاریخی قم احیا می شود
وی با بیان اینکه مشاوری برای بافت تاریخی قم گرفته شد تا ۳۰۰ هکتار از بافت تاریخی احیا شود گفت: در این زمینه با اصلاح ضوابط شاهد رونق بافت تاریخی خواهیم بود.
بهنام جو ادامه داد: هم اکنون بلوار پیامبر اعظم رها شده است و بدنه این مسیر باید بر اساس مبنای جامع گردشگری جز برنامه‌های توسعه‌ای باشد و امروز در ایام نیمه شعبان مشکلات زیادی برای زائران وجود دارد که باید مرتفع شود.
مدیران را اتوبوسی کنار نمی گذارم
وی با بیان اینکه مبنای ما در انتخاب مدیران شایسته سالاری است افزود: اعتقاد داریم که مدیرانی که می‌روند باید مدیران قوی‌تری جایگزین شوند و امروز می‌بینیم رئیس دانشگاه جدید علوم پزشکی قم از مدیر قبلی قوی‌تر است.
بهنام جو همچنین تاکید کرد: در دولت وفاق دکتر پزشکیان این موضوع مطرح است که مدیران اتوبوسی نیامده اند که اتوبوسی بروند البته هر کسی نتوانست کار کند جابجا شده و تعدادی از مدیران هم به کار خود ادامه می دهند.
در سند جامع سلامت استان قم باید بازنگری شود
وی اضافه کرد: در سند جامع سلامت استان قم باید بازنگری صورت گیرد تا بتوان اقدامات مؤثری انجام داد و در این راستا نیازمند حمایت همه مجموعه‌ها و شهروندان هستیم و چرا که معتقدیم در قم کارهای جمعی را بهتر می‌توان دنبال کرد.
وی ابراز کرد: باید وضعیت سلامت استان قم بهبود یابد و با روش فعلی شاهد مشکلات عدیده ای خواهیم بود و فاز نخست بیمارستان هزار تختخوابی سال آینده باید راه اندازی شود.
نماینده عالی دولت چهاردهم در قم بیان کرد: مشکلات ریزگرد و گردوغبار در قم جدی است که اغلب منشأ داخلی است و در این حوزه مطالعات لازم صورت گرفته و نیازمند پیگیری‌های مجدانه ای دارد و امروز ۳۰ هزار هکتار در اطراف دریاچه نمک باید نهال کاری شود که کار سختی است و این معضل به عنوان یکی از چالش‌های اصلی استان قم است.
باید در مصرف آب مدیریت و صرفه جویی داشته باشیم
بهنام جو با بیان اینکه امروز در قم بحران آب داریم افزود: باید در مصرف آب مدیریت و صرفه جویی داشته باشیم و از سویی دیگر در حوزه مهاجرت باید دقت بیشتری داشته باشیم، چرا که منابع آبی قم محدود است و انتقال آب به قم در گذشته صورت گرفته و راه دیگری نداریم.
وی با اشاره به موضوع حذف خط B متروی قم گفت: مطالعات در این زمینه در حال انجام است و می‌توان با کار کارشناسی این خط را احیا کرد.
بهنام جو بیان کرد: زیرساخت‌های طرح نهضت ملی مسکن باید همزمان با ساخت آن ایجاد شود و برای این امر اعتبارات لازم تخصیص داده شده است.
رفع مشکل ناترازی برق در قم در تا دوسال آینده
وی با بیان اینکه موضوع ناترازی انرژی و برق در استان قم مورد دغدغه بوده است افزود: در تابستان بخش صنعت روزی سه روز قطع می‌شد و از ابتدای کار موضوع سرمایه گذاری در زمینه پنل‌های خورشیدی دنبال می‌شود و تلاش داریم تأمین ۲۰۰ مگاوات برق را تا پایان سال شروع کنیم و در سال آینده نیز ۴۰۰ مگاوات را شروع خواهیم کرد و قطعاً برای دو سال آینده کمبود برق را صفر خواهیم کرد.
نماینده عالی دولت چهاردهم در استان قم بیان کرد: با توافقی که با مرکز داشتیم اگر بالای ۲۰۰ مگاوات تولید برق داشته باشیم قطعی برق در تابستان نخواهیم داشت و در سال آینده نیز این رقم بیشتر خواهد شد.
با صرفه جویی 10 درصدی گاز می‌توانیم شرایط را مدیریت کنیم
وی بیان کرد: ۱۹ استان کشور هم کنون دمای آنان صفر است و زمستان در کشور زودتر فرا رسیده و باید به دنبال صرفه جویی برویم و امروز نزدیک به ۷ میلیون متر مکعب گاز در بخش مسکونی مصرف داریم که در این زمینه اگر ده درصد صرفه جویی داشته باشیم می‌توانیم شرایط را مدیریت کنیم که در سال گذشته مصرف گاز بهینه شد و صرفه جویی لازم صورت گرفته است.
وی از مدیران رسانه ای استان خواست در روز‌های سرد سال ترویج فرهنگ استفاده از انرژی گاز و برق را در اولویت کاری خود قرار دهند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/q0x6

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا