
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: تجاوزگری و بیرحمی دشمن صهیونی با کمک و حمایت آمریکا، و عبورشان از همه خط قرمزها سبب شد، ملت یک صدا جلوی آنها بایستد و برای مقابله با تجاوز، منسجم و یکپارچه شود که باید مراقب باشیم آن را با غفلت از دست ندهیم.
به گزارش ندای قم ،حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی صبح جمعه در دومین روز از دهمین گردهمایی ملی فعالان مردمی اربعین در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم، با اشاره به وحدت و همدلی گسترده بوجود آمده میان مردم در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آن را سرمایهای گرانبها برای آینده دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند این انسجام و وحدت شکلگرفته در جامعه باید حفظ شود، امروز جامعه ما به مرحلهای از همصدایی رسیده که باید مراقب باشیم آن را با غفلت از دست ندهیم.
وی اضافه کرد: هر کسی به سهم خود باید در نگهداشت و تقویت این اجتماع قلبها بکوشد. این مقام کشوری با اشاره به تجربه موفق انسجام ملی در مواجهه با حمله رژیم صهیونیستی به ایران خاطرنشان کرد: دشمنی آشکار اسرائیل و حملهی آن به سرزمین ایران، باعث شد همه دلها به هم نزدیک شوند، آنچه این همصدایی را رقم زد، باور به دشمنیِ دشمن بود.
وی افزود: وقتی دیدیم این دشمن واقعی، بیرحم و کودککش است و پا را از خطوط قرمز فراتر گذاشته، همه یکصدا گفتیم باید با او مقابله کنیم، همین باور، ملت را منسجم کرد. وی بیان کرد: در سطح امت اسلامی، آنچه میتواند همدلی و انسجام بیافریند، همین عداوت و دشمنی رژیم صهیونیستی با ایران و بقیه کشورهای اسلامی است، اگر این دشمنی در سطح امت جدی گرفته شود، انسجام در مقیاسی بسیار فراتر پدید خواهد آمد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه گفت: وقتی شعار ما عهد سربازی با امام زمان(عج) است، یعنی پیمان بستهایم با فرماندهان جبهه حق، مانند سردار شهید سلیمانی و سید حسن نصرالله، یعنی ما عهد بستهایم برای مبارزه با فرماندهان لشکر شیطان، امروز اصل این عهد، مقابل تجاوزگری های اسرائیل بایستیم. وی تاکید کرد: اگر این فهم به درستی در امت شکل بگیرد، آثار وعدههای الهی یکییکی محقق خواهد شد
اربعین مقدمهای برای جهانیسازی فرهنگ انتظار، مقاومت و ظهور است
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنانش مقابله با توسعه طلبی و تجاوزکاری های ذاتی رژیم کودککُش صهیونیستی و جبهه استکبار، و حفظ کیان و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی و نظام جمهوری اسلامی را اصلیترین راه حفظ انسجام ملت ایران و اُمت اسلامی دانست و گفت: اربعین نیز بهترین فرصت برای بسط این همدلی و وحدت جهانی در ذیل پرچم امام حسین(ع) است.
وی با تاکید بر وظیفه تمدنسازی منتظران ظهور، اظهار کرد: مهمترین هدف ما، تحقق تمدن بزرگ الهی است که با ظهور امام عصر(عج) تکمیل میشود، اما ما مکلف به تمهید آن هستیم، هرکس به قدر وسع، توان و فرصت خود این وظیفه را انجام دهد.
قمی گفت: فعالان مردمی اربعین باید در عین حفظ خلوص نیت و مردمیبودن، به ظرافتهای تمدنی و راهبردی نیز توجه داشته باشند، مسیر راهپیمایی اربعین، فقط یک زیارت نیست، بلکه مقدمهای برای جهانیسازی فرهنگ انتظار، مقاومت و ظهور است.
وی با یادآوری این نکته که نقش ایران در تقویت جریان جهانی اربعین، اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: زائران اربعین نهفقط در عراق و کربلا، که در شهرهای مرزی، مسیر حرکت، و حتی در شهرهای محل اقامت خود نیازمند پشتیبانی و خدمات هستند، کسانی که برای خدمترسانی به زائران تلاش میکنند، اکنون بخشی از ساختار امت اربعینی شدهاند.
موکبهای اربعینی، آشپزخانه ارتش میلیونی امام زمان است
حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا پناهیان نیز در سخنانی در این گردهمایی، اربعین را نشانهای روشن از آمادگی امت برای ظهور دانست و گفت: اربعین علامت ظهور امام زمان است و این موکب ها و آشپزخانههای گسترده که در ایام اربعین برپا میشود، در حقیقت تدارک ارتش میلیونی امام زمان(عج) است.
واعظ مجالس مذهبی، تاثیر فرهنگی پیادهروی اربعین بر جوانان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: هیچ ابزار فرهنگی برای تربیت دینی جوانان، نماز، حجاب و ارتباط با امام عصر، موثرتر از اربعین نیست، این اجتماع میلیونی احساس تعلق به یک امت برتر را در جوانان تقویت میکند و هیمنه پوشالی تمدن غرب را در نگاه آنان فرو میریزد.
وی با تاکید بر ضرورت میدان دادن به جوانان در موکبها و کاروانها گفت: اگر جوانان خودشان خیمه را برپا کنند و تدارکها را انجام دهند، دیگران را نیز با خود همراه میکنند، هیچ وقت نباید جوان را میهمان حرکت اربعین دانست؛ او باید صاحبخانه باشد.
وی همچنین افزود: لباس مشکی عزای حسینی در اربعین، لباس رزم است، در روایتها آمده که پرچمهای سیاه در لشکر امام زمان حرکت میکنند، از اینرو اربعین، رزمایش بزرگ پیروان حضرت ولی عصر است؛ رزمایشی که باید آن را تقویت کرد و توسعه داد.
دهمین گردهمایی ملی فعالان مردمی اربعین از صبح پنجشنبه ۲۶ تیرماه با حضور ۶۰۰ نفر از فعالان و خادمان اربعین از ۳۶ نقطه کشور در مجتمع یاوران مهدی جمکران آغاز شد و ظهر جمعه ۲۷ تیرماه به کار خود پایان داد.
در این مراسم، جمعی از مسوولان فرهنگی، حوزوی، اجرایی و چهرههای مردمی جریان اربعین به ارائه سخنرانی، تجربهنگاری و تبادل نظر پرداختند.
این نشست سالانه به ابتکار مرکز مردمیسازی فعالیتهای اربعین و با هدف شبکهسازی، همافزایی و راهبری مردمی این حماسه جهانی برگزار میشود.