اجتماعیویژه

نقاط حادثه‌خیز شهری اصلاح شود

آیت الله اعرافی در دیدار رئیس پلیس راهور قم:

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت:نقاط حادثه‌خیز شهری باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.
به گزارش ندای قم ،آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رئیس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: فراجا مسئولیت‌های متعددی و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود.
مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.
همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم
آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.
وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.
آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.
کنار مسجد و مدرسه‌ یک پارکینگ احداث شود
امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.
آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.
وی اضافه کرد: معقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.
مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، مطرح کرد: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.
آموزش ۱۲ هزار دانش آموز همیار پلیس
در ادامه نیز سرهنگ غلامرضا صدفی رئیس پلیس راهور استان قم اظهار کرد: پلیس راهور در دو بخش خدماتی و عملیاتی فعالیت دارد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۶ درصد افزایش خدمات داشتیم، مطرح کرد: ۱۰۷ هزار نفر در حوزه صدور گواهینامه خدمات دادیم.
رئیس پلیس راهور استان قم اضافه کرد: طبق تحقیقات انجام شده افرادی که گواهینامه ندارند، وسیله نقلیه خود را بیمه نیز نمی‌کنند که در همین راستا طرح صدور آسان گواهینامه را اجرا کردیم که در قالب این طرح سال گذشته توانستیم ۱۱ هزار و ۵۰۰ راکب موتور سیکلت را گواهینامه دهیم.
وی با بیان اینکه این اتفاق در رشد بیمه نیز اثرگذار بود، عنوان کرد: ۲۵۰ هزار موتورسیکلت در استان قم وجود دارد که متاسفانه حوادث متعددی را خلق می‌کنند.
۴۲ درصد از تصادفات مربوط راکبان موتور سیکلت
سرهنگ صدفی افزود: راکبان موتور سیکلت سال گذشته ۴۲ درصد از تصادفات را به خود اختصاص دادند که این آمار نسبت به سال قبل دو درصد کاهش داشته است.
وی با اشاره به اینکه در عرصه شماره گذاری افزایش خدمات را داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: استان قم در عرصه رضایت مندی نیز توانست رتبه دوم کشوری را کسب کند.
رئیس پلیس راهور استان قم با بیان اینکه در سطح شهر قم اقدامات خوبی توسط شهرداری درحال رقم خوردن است، تصریح کرد: ازجمله این اقدامات می‌توان به هوشمند کردن تقاطع‌ها و نصب دوربین‌ها اشاره کرد.
یکی از معضلات استان قم کمبود پارکینگ است
وی با اشاره به اینکه یکی از معضلات استان قم کمبود پارکینگ است، یادآور شد: این موضوع علاوه بر شهروندان موجب آزار مسافران و زائران حرم کریمه اهل بیت(ع) شده است.
سرهنگ صدفی با بیان اینکه در سطح شهر قم پارکینگ‌ها باید به صورت ویژه مدنظر قرار بگیرند، گفت: فضاهای مناسبی در سطح شهر قم وجود دارد که می‌تواند به محلی برای استراحت و پارکینگ زائرین تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه در بحث اعمال قانون هر سال نسبت به سال گذشته، افزایش داریم، بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ درصد افزایش برخورد با تخلفات را داشته‌ایم.
رئیس پلیس راهور استان قم با بیان اینکه پلیس تلاش خود را برای برخورد با تخلفات انجام می‌دهد، اظهار کرد: در مباحثی مانند استفاده از کلاه ایمنی و عدم استفاده از تلفن همراه نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم.
۳۹ درصد تصادفات در داخل شهر قم عدم توجه به جلو است
وی با اشاره به اینکه ۳۹ درصد تصادفات در داخل شهر قم عدم توجه به جلو است، مطرح کرد: در عرصه فرهنگ‌سازی اقدامات متعددی را دنبال کردیم که یکی از این اقدامات ارائه آموزش به دانش آموزان در مدارس است.
سرهنگ صدفی ادامه داد: در این بخش نیز در سال گذشته توانستیم حدود ۱۲ هزار دانش آموز را آموزش دهیم که به عنوان همیار پلیس فعالیت داشته باشند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/jkko

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا