تلاش برای افزایش اتوبوسهای برقی با مشارکت شرکتهای سازنده
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم مطرح کرد؛
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به ورود نخستین اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی، گفت: از شرکتهای سازنده اتوبوسهای برقی درخواست کردهایم تا اگر اتوبوس مشابهی دارند در اختیار سازمان گذاشته تا بتوانیم بهصورتهای مختلف بررسی کنیم.
به گزارش ندای قم به نقل ازروابط عمومی شهرداری ،علی نیک در حاشیه اجرای طرح آزمایشی اتوبوس برقی در گفتوگویی، با اشاره به فعالیت آزمایشی اتوبوسهای برقی در سطح شهر قم اظهار کرد: در راستای هماهنگی با کل کشور، شهرداری قم خرید و بهرهگیری از اتوبوسهای برقی را در دستور کار قرار داده است و در حال حاضر اتوبوسهای برقی بهصورت آزمایشی در سطح شهر فعال هستند.
وی با بیان اینکه اتوبوسهای برقی در نقاط مختلفی در سطح شهر و خطهای پرترافیک و طولانی که دارای ارتفاع شیب هستند، آزمایش میشوند، افزود: گزارش کامل تستهای انجامشده در جلسات تخصصی ارائه و سپس برای بهرهمندی از این تکنولوژی تصمیمگیری میشود.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم ادامه داد: از شرکتهای سازنده اتوبوسهای برقی درخواست کردهایم تا اگر اتوبوس مشابهی دارند در اختیار سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم گذاشته تا بتوانیم بهصورتهای مختلف بررسی کنیم.
نیک از برگزاری دوره آموزشی برای رانندگان خبر داد و گفت: ساختار اتوبوسهای برقی با اتوبوسهای دیزل کاملاً متفاوت است که به همین منظور یک دوره آموزشی برای رانندگان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به توسعه ناوگان اتوبوسهای برقی مطرح کرد: با توجه به تدوین بودجه شهرداری قم، 400 میلیارد تومان برای سازمان اتوبوسرانی در نظر گرفته شد که پس از تصمیمگیری بین اتوبوسهای برقی یا دیزل، خرید ناوگان انجام میشود.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم از هدفگذاری خرید بیش از 50 دستگاه اتوبوس تا پایان سال خبر داد و عنوان کرد: استفاده از اوراق مشارکت نیز برحسب دستور شهردار قم در دستور کار قرار گرفت تا بتوانیم تا پایان سال جاری تعداد قابلتوجهی اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی شهرداری قم اضافه کنیم.
وی در پایان اضافه کرد: به دنبال خرید و اضافه کردن ناوگان، از خط تولید، نحوه تحویل و بررسیهای فنی چند شرکت تولید اتوبوسهای برقی بازدید انجامشده تا پس از بررسی و تصمیمگیریهای نهایی از شرکتهای داخلی خرید کنیم.