فرهنگ و هنرویژه

شرکت ‌هزار و ۴۱۷ مجموعه حقیقی و حقوقی در رویداد ملی تدبر

رئیس سازمان دارالقرآن کریم خبرداد:

رئیس سازمان دارالقرآن کریم تعداد آثار ارائه شده به نخستین رویداد ملی هم‌افزایی کنشگران و فعالان تدبر در قرآن موسوم به صاد گفت: یکهزار و ۴۱۷ مجموعه حقیقی و حقوقی شامل ۱۷۳ تشکل قرآنی و یک‌هزار و ۲۴۴ شخصیت حقیقی در این رویداد شرکت کردند.
به گزارش ندای قم ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی تقی‌زاده روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارداشت : حدود ۱۱۲ طرح نوآوری، از این مجموعه‌ها و افراد دریافت شده‌است.
وی با بیان کرد: پس از ارزیابی این طرح‌ها، ۵۲ طرح به بخش اصلی داوری رویداد راه یافت.تقی‌زاده همچنین در تبیین چگونگی فرآیند داوری رویداد قرآنی تدبر خاطرنشان کرد: چهار دیدگاه و نظریه‌ای که در جریان‌های مختلف تدبری وجود دارند، به عنوان چهار منظر بررسی شد، میانگین این چهار منظر نیز برای هر طرح حساب شد.
رئیس دارالقرآن همچنین با ذکر اینکه حدود ۱۱ طرح به عنوان طرح‌های برگزیده، انتخاب شدند تصریح کرد: بیشتر طرح‌های انتخاب شده، در چهار بخش از جمله تدبر در زمینه کودکان و نوجوان همچنین تدبر در خصوص اقشار ویژه اعم از نخبگان، مدیران، حکم‌رانان، طلبه‌ها و دانشجویان هستند.
تقی‌زاده سومین بخش را نیز تدبر و رسانه و موضوع‌های گفتمان‌سازی و استفاده از فضای رسانه‌ای برای بحث‌های تدبری ذکر کرد و بیان داشت: چهارمین بخش هم پیرامون پژوهش و تدبر پژوهشی است.
وی در بخش دیگری از سخنان، هدف رویداد ملی صاد را شناسایی ظرفیت‌های تدبری کشور ذکر کرد و گفت: رویداد تدبر تلاش دارد، تا بین مجموعه‌ها و فعالان تدبری کشور، جبهه مشترک و هم‌افزایی ایجاد کند.
رئیس دارالقرآن کریم در خصوص علت انتخاب عنوان صاد برای این رویداد خاطرنشان کرد: نخستین سوره‌ قرآن کریم، که پیرامون تدبر نازل شد، سوره مبارک صاد است، به همین دلیل این رویداد نیز با نام صاد نام‌گذاری شد.
وی همچنین با بیان اینکه به این رویداد آثار متنوعی ارسال شده یادآور شد: برخی شرکت‌کنندگان اپلیکیشنی را برای تدبر در قرآن ویژه کودکان و نوجوانان ارسال کرده‌اند، بعضی دیگر نیز ایده‌ای برای تولید فیلم‌نامه با موضوع قرآنی ارائه داده‌اند.
وی با بیان این مطلب که تعدادی از آثار در رابطه با مقاله‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های قرآنی است افزود: تعدادی طرح پژوهشی نیز ارسال شده، که از قابلیت تبدیل شدن به کتاب، پایان‌نامه و مقاله برخوردار است.
تقی‌زاده گفت: برخی از شرکت‌کنندگان نیز، پیشنهادهایی را برای نظام‌های آموزشی قرآنی مبتنی بر کتاب‌ها و منابع آموزشی موجود یا منابع دیگر که امکان تدوین دارد را مطرح نموده‌اند.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه برای رویداد تدبر، سه عرصه آموزش، پژوهش و تبلیغ و ترویج در نظر گرفته شده، آثار ارائه شده، ناظر به همه این عرصه‌هاست.
وی همچنین زمان و مکان برگزاری رویداد ملی صاد را روزهای دوم و سوم اسفندماه سال جاری در سالن کوثر میدان فلسطین تهران دانست و گفت: در این آیین علاوه بر ارائه طرح‌های برگزیده و برگزاری نشست‌های تخصصی، استادان تدبری شاخص کشور به‌ویژه حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی سخنرانی خواهند کرد.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/heh4

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا