دلایل کندی اجرای پروژههای سرمایه گذاری در مناطق مختلف
رئیس سازمان سرمایهگذاری شهرداری قم تشریح کرد:
رئیس سازمان سرمایهگذاری شهرداری قم گفت: تورمهای بالا، نبود ثبات اقتصادی در کشور، کمبود نقدینگی و رکود ساختوساز، نبود زیرساختهای زیربنایی آب، برق و گاز که در تعهدات استان است از جمله مسائلی است که سرعت اجرای پروژه را با مشکل روبهرو کرده است.
به گزارش ندای قم به نقل از شهرنیوز، علی رمضانی در گفتوگویی اظهار کرد: استفاده از منابع سرمایهگذاری بخش خصوصی و جذب سرمایهگذاران یکی از اصلیترین راهکارهای توسعه و پیشرفت شهرها است و حوزه سرمایهگذاری شهرداری قم از طریق شناسایی فرصتها و استفاده از ظرفیت سرمایهگذاری بخش خصوصی توانسته است در تمام مناطق شهری ورود کند و پروژههایی را با مشارکت سرمایهگذاران آغاز کند.
وی در خصوص پروژههای سرمایهگذاری در حال اجرا و تکمیل شهر قم افزود: ۱۶ پروژه با کاربریهای پارکینگ عمومی، باغ موزه، فرهنگی و مذهبی، اداری، تجاری و مسکونی در بلوار پیامبر اعظم (ص)، اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان و سایر مناطق شهری قم در مرحله اجرا است.
رئیس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری قم ادامه داد: از این بین میتوان به موزه دین و زندگی در بلوار پیامبر اعظم (ص)، شهربازی معارفی در بلوار پیامبر اعظم (ص)، هتل ۵ ستاره و اقامتی، مجتمعهای تجاری و مسکونی و پروژه عظیم بسط شرقی حرم مطهر اشاره کرد.
رمضانی اضافه کرد: در سال جاری دو پروژه مجتمع تجاری و مسکونی پارسا و نیکان تکمیل شده و در مرحله بهرهبرداری است.
وی عنوان کرد: یک پروژه در بلوار پیامبر اعظم قطعه NE34 در مرحله مذاکره و اخذ مجوز برای واگذاری سهم شهرداری به شریک است که ارزش روز سهم شهرداری در این پروژهها بالغ بر یک هزار و ۳۶۵ میلیارد تومان محاسبه شده است.
رئیس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری قم در خصوص دلایل کندی اجرای پروژهها در مناطق مختلف و بلوار پیامبر اعظم (ص) گفت: تورمهای بالا، نبود ثبات اقتصادی در کشور، کمبود نقدینگی و رکود ساختوساز، نبود زیرساختهای زیربنایی آب، برق و گاز که در تعهدات استان است از جمله مسائلی است که سرعت اجرای پروژه را با مشکل روبهرو کرده است.
رمضانی ادامه داد: نبود طرح مصوب بلوار پیامبر اعظم (ص) در شورای عالی معماری و شهرسازی از مواردی است که موجب کندی کار میشود.