۴۰ پروژه شهری قم با اعتباری افزون بر یک هزار میلیارد تومان روز سه شنبه همزمان با هفته دولت و با حضورمسئولان شهری و استانی به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ندای قم ، آیین بهرهبرداری و افتتاح ۴۰ پروژه مجموعه مدیریت شهری قم در حوزههای مختلف سرمایهگذاری، حملونقل و ترافیک، فضای سبز، خدمات شهری و غیره با حضور شماری از مسئولان استانی در یکی از مجتمعهای جدید تفریحی تجاری قم برگزار شد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم :
بهره برداری از191 پروژه شهری ازابتدای سال تاکنون
رئیس شورای اسلامی شهر قم در بخشی از این آیین، گفت: از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پروژه هفته دولت قم حدود هزار میلیارد تومان از آن مربوط به پروژههای مدیریت شهری است.
حسین اسلامی افزود: از ابتدای سال جاری ۱۹۱ پروژه شهری به میزان ۱۴۰۰ میلیارد تومان در قم به بهرهبرداری رسیده و تا پایان سال ۳ هزار میلیارد تومان پروژه شهری دیگر به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اتحاد و هماهنگی بین مدیریت شهری و دستگاههای دولتی قم، ادامه داد: خدمت به مردم و تسریع در انجام طرحهای عمرانی جلوه مهم این اتحاد و هماهنگی است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم اهمیت مبحث سرمایهگذاری در مدیریت شهری را مورد توجه قرار داد و گفت: مطابق اصل ۴۴ قانون اساسی، بخش خصوصی مکمل فعالیتهای اقتصادی دولت است و ورود حاکمیت به این مباحث از سر اجبار است.
وی بابیان اینکه نگاه به سرمایهگذاری در قم اصلاحشده و روند کنونی نیز بهصورت مستمر در حال تکمیل است، افزود: در مساله سرمایهگذاری، اهلیت سرمایهگذاری باید موردتوجه باشد.
شهردار قم مطرح کرد:
بلوار پیامبر اعظم(س) بهترین بستر سرمایهگذاری قم
شهردار قم نیز دراین مراسم گفت: در قم یکی از بسترهایی که میتواند در جذب سرمایهگذار و تولید خدمت موفق باشد، بلوار پیام اعظم(ص) است.
دکتر سیدمرتضی سقائیاننژاد با اشاره به اینکه در هر کاری نیت و هدف بسیار مهم است، اظهار داشت: همچنین برنامهریزی و انسجام در عمل از ارکان اصلی یک اقدام است.
وی با بیان اینکه نیت ما در پروژهها حفظ شان قم است، مطرح کرد: در مباحث فضای سبز نیز خوشبختانه اقدامات بسیار مؤثری انجامشده است.
شهردار قم ادامه داد: ۱۳ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ پروژه افتتاحشده است در شرایطی که بودجه شهرداری در حدود ۴ هزار میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه تا پایان سال نیز حدود چند هزار میلیارد تومان پروژه در قم افتتاح میشود، عنوان کرد: تولید خدمت با مردم است و هدف ما آمادهسازی زیرساختهای مناسب در این زمینه است.
سقائیاننژاد با تأکید بر اینکه متأسفانه در کشور، سرمایهگذار جایگاه خود را پیدا نکرده است، خاطرنشان کرد: در قم یکی از بسترهایی که میتواند در جذب سرمایهگذار و تولید خدمت موفق باشد، بلوار پیام اعظم(ص) است.
تخصیص ۲۰۰ هکتار از اراضی اطراف جمکران برای پارکینگ
وی با اشاره به اینکه با همکاری مجموعه مدیریت استان، در تلاش هستیم زیرساختهای این منطقه حاضر شود، تصریح کرد: همچنین تملکهایی که باید در این منطقه انجام شود، نیز در حال پیگیری است.
شهردار قم با بیان اینکه ظرفیت ۶ هزار پارکینگ خودرو و ۲ هزار و ۱۰۰ پارکینگ موتور در قم داریم، یادآور شد: متأسفانه نیاز شهر بسیار بیشتر از این ظرفیت است و پیگیریهای لازم در خصوص تخصیص زمین برای شهر در حال انجام است.
وی ادامه داد: معاون رئیسجمهور وعده دادند که ۲۰۰ هکتار از زمینهای اطراف جمکران به پارکینگ اختصاص یابد که میتواند در مراسمهای مختلف ازجمله نیمه شعبان بسیاری از مشکلات را برطرف کند.
تلاش مدیریت شهری برای ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه
سقائیاننژاد با اشاره به اینکه هزار و ۱۰۰ پارکینگ در سال ۱۴۰۲ آغاز و تلاش میکنیم تا پایان سال آینده نیز به بهرهبرداری برسانیم، ابراز کرد: به ثمررساندن این پروژهها تنها با وحدت و همدلی انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه هدف ما ایجاد شادابی و نشاط برای مردم است، ابراز کرد: در کنار ایجاد شادابی و نشاط رویکرد آمادهسازی زیرساختهای مناسب برای فرهنگسازی نیز دنبال میشود.
معاون استاندار قم:
پروژههای نیمهکاره قم تا یک سال آینده افتتاح می شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم نیزدراین مراسم گفت: به جز برخی پروژههای شاخص مانند فرودگاه و مونوریل، سایر پروژههای نیمه کاره قم تا یک سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
ابراهیم معتمدی اظهارداشت : نظام مسائل اصلی استان قم در مباحث مختلف بهصورت دقیق شناسایی و احصاء شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم، ادامه داد: بعد از افتتاح طرحهای نیمهکاره عمرانی، کلنگ پروژههای جدید استان به زمین زده خواهد شد.
معتمدی ادامه داد: از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پروژه قابل بهرهبرداری قم در هفته دولت، حدود یک هزار میلیارد تومان از آن مختص به مجموعه مدیریت شهری است که افزون بر یکسوم آن در حوزه سرمایهگذاری و پروژههای مشارکتی بوده است.
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت مساله سرمایهگذاری و حمایت از بخش خصوصی، اظهار داشت: برای تأمین منابع پایدار توسعه و رشد شهری هیچ راهی جز حمایت از بخش خصوصی وجود ندارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم یادآور شد: شهرداری قم عملکرد قابلتوجهی در حوزههای مختلف مدیریت شهری داشته و هماکنون بسیاری از کلانشهرهای کشور عملکرد خود را با اقدامات شهرداری قم مقایسه میکنند.
معتمدی در پایان با اشاره به وفاق و اتحاد بین مسئولان استانی و شهرداری، بیان کرد: شرایط مطلوبی برای خدمترسانی و توسعه همهجانبه قم به وجود آمده است.