ویژه

باید برای حل مشکل آب، پیگیری‌های مستمر انجام شود

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار استاندار قم:

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به جایگاه والای معنوی و مذهبی قم و ضرورت برنامه ریزی و اقدام برای بهبود وضعیت شهری، گفت: قم باید به الگویی برای سایر شهرها و استان‌ها تبدیل شود.
به گزارش ندای قم ،آیت‌الله حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، روز دوشنبه در دیدار با اکبر بهنام جو، استاندار قم با اشاره به شناختی که از اقدامات مسئولان دارند، ابراز امیدواری کرد: اقدامات لازم برای توسعه و بهبود زیرساخت‌های شهر قم که به‌عنوان کریمه اهل بیت(ع) شناخته می‌شود، انجام شود.
ایشان تأکید کرد: اقدامات با برنامه ریزی فوری و کوتاه‌مدت، همراه با طرح‌های میان‌مدت و بلندمدت، برای بهبود وضعیت شهر ضروری است.
رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین خاطرنشان کرد: قم باید به الگویی برای سایر استان‌ها و کشور‌ها تبدیل شود، به‌ویژه با توجه به ویژگی‌های مذهبی و معنوی آن. برای این امر، لازم است که مردم و مسئولان در کنار یکدیگر کار کنند تا وضعیت شهری و فعالیت‌های اقتصادی و فرهنگی با یکدیگر هماهنگ و متناسب با ویژگی‌های مذهبی شهر باشد.
آیت‌الله حسینی بوشهری با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی و اجرای بدون وقفه طرح‌ها، افزود: جلسات و نشست‌های مشترک با مسئولان دیگر ضروری است تا در جهت رفع مشکلات موجود اقدامات مؤثری انجام شود.
ایشان همچنین به موضوع بحران آب در قم اشاره کرده و یادآور شد: باید برای حل مشکل آب، پیگیری‌های مستمر انجام شود.
در پایان، آیت‌الله حسینی بوشهری تأکید کردند که باید در این زمینه‌ها به‌ویژه در مسائل زیرساختی و مدیریتی، همکاری بیشتری صورت گیرد تا مشکلات به‌طور مؤثر حل شود.
خودکفایی تأمین برق قم تا ۲ سال آینده در صورت تحقق برنامه‌ها
استاندار قم نیز در این دیدار از تلاش‌ مدیریت استان برای جذب سرمایه گذار خبر داد و گفت: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته استان قم تا دو سال آینده در تأمین برق خودکفا می شود.
اکبر بهنام جو ظهار داشت: زمین‌های مناسب و مجوز‌های لازم برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گرفته و تاکنون پروژه‌هایی با ظرفیت ۱۴۰ تا ۱۶۰ مگاوات آغاز شده است. هدف‌گذاری شده که طی دو سال آینده ظرفیت این نیروگاه‌ها به ۶۰۰ مگاوات برسد تا استان به خودکفایی در تأمین برق برسد.
وی همچنین به همکاری با مقامات کربلا و نجف اشاره کرد و افزود: در دیدار با استانداران کربلا و نجف و تولیت عتبات عالیات، توافق شد مراکزی برای اسکان زائران در قم و کربلا احداث شود تا زائران کم‌توان مالی بتوانند از این خدمات بهره‌مند شوند.
حل مشکلات فضای آموزشی با مشارکت خیرین
استاندار با تأکید بر کمبود فضای آموزشی در استان گفت: با توجه به نیاز استان به ۲۷۰ مدرسه جدید، اقدامات لازم با همکاری خیرین و استفاده از اعتبارات ملی و استانی آغاز شده است. هدف‌گذاری ما این است که طی چهار سال آینده این کمبود را برطرف کنیم و روند ساخت مدارس به‌سرعت در حال پیشرفت است.
تقویت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی
در حوزه فرهنگی، استاندار از برگزاری جلسات هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف فرهنگی استان خبر داد. وی گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق، نزاع و مصرف مشروبات، دستگاه‌های فرهنگی استان که پیش‌تر به‌صورت جزیره‌ای فعالیت می‌کردند، به یک هماهنگی مشترک رسیده‌اند و اقدامات موثری در دست اجرا است.
وی همچنین افزود: باید با جدیت بیشتری به حوزه فرهنگ و اجتماع ورود کنیم و از ظرفیت‌های موجود بهره ببریم تا بتوانیم به نتایج مطلوبی در این زمینه دست یابیم.
این اقدامات بخشی از برنامه‌های استان در راستای توسعه پایدار، ارتقای سطح آموزشی و کاهش آسیب‌های اجتماعی است که با همکاری تمامی دستگاه‌ها و مشارکت مردم به نتایج بهتری خواهد رسید.
/////////////////////

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/6beg

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا