مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم از احداث یک دستگاه برداشت آب شیرین (آبسار) در محله قدیمی لب چال قم خبر داد وگفت: در حال حاضر شبکه دوم آب شیرین به طول 200 کیلومتر و تولید روزانه حداقل 6 هزار متر مکعب در شبانه روز با 283 باب آبسار و یک هزار و 750 انشعاب در مدار بهره برداری قرار دارد.
به گزارش ندای قم، مهندس حسن بختیاری با اشاره به فعال بودن شبکه دوم آب شهر قم گفت: این شبکه از سال 78 به منظور تامین آب شرب شهروندان ایجاد و قم تبدیل به نخستین شهر کشور با دو شبکه آبرسانی شد.
وی با بیان اینکه در آن زمان با توجه به شوری آب شبکه بهداشتی شهر، استقبال خوبی از شبکه آب شیرین شد، اظهار کرد: در حال حاضر شبکه دوم آب شیرین به طول 200 کیلومتر و تولید روزانه حداقل 6 هزار متر مکعب در شبانه روز با 283 باب آبسار و یک هزار و 750 انشعاب در مدار بهره برداری قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه در سال های اخیر با ورود آب سدکوچری به قم، نیاز به توسعه شبکه دوم کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: البته شبکه دوم همچنان به عنوان یک خط استراتژیک فعال است و مورد استفاده همشهریان قرار دارد.
آب شیرین به «لب چال» رسید
وی با اشاره به اینکه به فراخور نیاز، توسعه شبکه و احداث آبسار جدید انجام می شود، از احداث یک دستگاه ایستگاه برداشت جدید آب شیرین در محله لب چال از محلات قدیمی و تاریخی قم با همکاری شرکت سازه سازان خبر داد و یادآور شد: این آبسار با اجرای 500 متر لوله گذاری و هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال احداث شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
مهندس بختیاری در پایان سخنان خود از شهروندان خواست هر گونه مشکل، خرابی و یا هدر رفت آب در ایستگاه های آبسار را از طریق تماس با شماره تلفن 122 پیگیری کنند تا هر چه سریعتر نسبت به اصلاح و رفع مشکل اقدام شود.