اقتصاد

زمینه گرایش به سمت تخلف‌های صنفی باید کاهش یابد

معاون استاندار قم:

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با تاکید بر اهمیت موضوع مدیریت و کنترل قیمت‌ها گفت: باید در حوزه نظارت بر بازار و رسیدگی به مشکلات آن تلاش حداکثری شود.

به گزارش ندای قم ،محسن امیدیان روز پنجشنبه در ششمین جلسه کارگروه  تنظیم بازار قم در سالن جلسه‌های دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری طی سخنانی افزود: زمینه گرایش به سمت تخلف‌های صنفی باید کاهش پیدا کند.

وی بابیان اینکه در مقطعی کارگروه گندم، آرد و نان به‌صورت روزانه تشکیل جلسه می‌داد و نتایج خوبی را نیز داشت گفت: در حال حاضر با سامانه‌ای که راه‌اندازی شده، اشراف نسبتا بهتری پیداکرده‌ایم.

امیدیان گفت: ما به‌دقت بازار را رصد می کنیم و هر تخلفی که شناسایی‌شده را تذکر داده‌ایم.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی قم نیز در این جلسه بابیان اینکه ظرف روزهای اخیر در استان‌های تاثیرگذار، شاهد افزایش قیمت مرغ زنده بوده‌ایم گفت: روز گذشته قیمت هر کیلو مرغ زنده به ۴۸۰ هزار ریال رسید، تعدادی از کشتارگاه‌ها کشتار نکردند، به نظر می‌رسد، قیمت مرغ یک‌روند افزایشی را طی می‌کند.

هادی مومنی نسب افزود: مرغی که در استان تولید می‌کنیم، در چرخه یک تنظیم بازار قرار دارد، مجموعه مرغداران درخواست ۲۰ هزار ریال افزایش قیمت مرغ زنده را دارند که بتوانیم بحث مرغ را مدیریت کنیم.

وی اظهار داشت: جهاد کشاورزی استان، کار توزیع مرغ منجمد را نیز به طور کامل انجام می‌دهد، با اتحادیه هماهنگ شده،  مباشران متعددی را نیز معرفی کردند، و خللی در این بازار نداریم.

مدیر بازرگانی جهاد کشاورزی استان همچنین گفت: در خصوص مرغ وارداتی که از سایر استان‌ها به منظور تامین نیاز استان‌ وارد می‌شود، نیز باید تصمیم گیری شود.

وی در ادامه وضعیت بازار تخم مرغ را نیر مورد توجه قرار داد و گفت: قیمتی که در بازار است با قیمت مصوب برابری می‌کند، تا شانه‌ای یک میلیون ریال تقاضای افزایش قیمت داریم، که این مساله در کارگروه‌ها در حال بررسی می‌باشد.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی ظرفیت بازار تخم مرغ استان به شدت محدود است، اما شرایط پایداری دارد و مشکل خاصی نداریم.

مومنی نسب با اشاره به بازار قند و شکر خاطرنشان کرد: در هفته‌های اخیر شکری که در بازار تامین شد، زیر قیمت مصوب عرضه شد و شرایط نسبتا پایدار و متعادلی را پشت سر گذاشتیم، فقط به‌واسطه هزینه‌های ناشی از بارگیری و تخلیه اصلاحاتی را در قیمت‌ها داشتیم.

وی اضافه کرد: قیمت شکر بسته‌بندی شده ۲۱۷ هزار ریال بود که ۱۰ هزار ریال بیشتر و به مبلغ ۲۲۷ هزار ریال اِعمال می‌شود، قیمت شکر فله‌ای نیز هر کیلوگرم ۲۱۰ هزار ریال است.

وی ادامه داد: برای قند هم حدود هزار ریال افزایش قیمت را اِعمال کرده‌ایم، که در مقایسه با استان‌های دیگر پایین تر است.

وضعیت مطلوب انبار برنج و شکر قم

معاون بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان قم نیز بابیان اینکه موجودی برنج و شکر در انبار کالاهای اساسی استان وضعیت مناسبی دارد گفت: موجودی برنج هزار و ۴۰۰ تُن است، که حدود ۲ هزار تُن نیز در دستور کار است.

فائزه اصالت با اشاره به وجود سه‌هزار و ۵۰۰ تُن شکر در انبار کالاهای اساسی استان گفت: موجودی گندم نیز ۵۰ هزار تُن است که ۳۰ هزار تُن دیگر را هم در دستور کار داریم.

۸۷۰۰ پرونده تعزیراتی مختومه شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قم نیز بابیان اینکه در سال جاری، هشت هزار و ۷۰۰ پرونده تعزیراتی مختومه شده و ۲۵۰ پرونده دیگر باقیمانده است گفت: پرداخت ۲ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال جریمه برای این تعداد پرونده تایید شده، که مربوط به حوزه قاچاق کالا و ارز است.

مهدی ریاضی ادامه داد: وصولی تعزیرات حکومتی استان نیز مبلغ ۵۱۰ میلیارد ریال از هزار و ۷۵۱ پرونده بوده‌است.

وی با اشاره به بالا بودن آمار تخلف‌ها و جرایم در حوزه آرد و نان خاطرنشان کرد: در صورت ادامه این شرایط، ظرف ماه‌های آینده شاهد تعطیلی ۵۰ درصد نانوایی‌های استان خواهیم بود.

وی بابیان اینکه برخی نانوایی‌ها از پرداخت جریمه استنکاف می‌کنند یادآور شد: اداره‌کل تعزیرات استان، اسامی نانوایی‌ها و کارخانه‌های متخلف را برای قطعی سهمیه آرد و گندم به اداره‌کل غله معرفی می‌کند.

رئیس اتاق اصناف قم نیز با اشاره به  هزار و ۴۸ بازرسی از واحدهای صنفی این  استان گفت: تعداد ۳۹۷ بازرسی از واحدهای صنفی و ۶۵۱ مورد نیز از اتحادیه‌ها انجام شده‌است.

حمید خرمی گفت: ۷۱ واحد فاقد پروانه بوده، و ۴۴ پرونده تعزیراتی نیز به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون و ۶۰۷ هزار ریال تشکیل شده‌است.

وی با اشاره به ثبت ۱۷۳ شکایت گفت: ۱۰۴ بازرسی از نانوایی‌های استان انجام شده، و هشت پرونده تعزیری به ارزش ۴۲ میلیون و ۸۸۷ هزار ریال نیز شکل گرفته‌است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/4psi

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا