رئیس فدراسیون تکواندو ایران از سرمایهگذاری ویژه برای جوانگرایی ورزشکاران، مربیان و داوران خبرداد و گفت: ترویج تکواندو باید در شهرستانهای قم هم با جدیت دنبال شود و باید فضای ورزش تکواندو برای افراد مستعد در دسترس باشد.
به گزارش ندای قم ،مجمع سالیانه هیئت تکواندو قم با حضور هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو، ابراهیم سانیخانی مدیرکل ورزش و جوانان استان قم و جمعی از نمایندگان باشگاهها، داوران، باشگاهها، مربیان و بازیکنان پیش از ظهر امروز در سالن جلسات ادارهکل ورزش و جوانان استان برگزار شد.
هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو طی سخنانی بیان کرد: از رئیس هیئت تکواندو قم بابت شفافیت در فعالیتهایشان تشکر میکنیم که در این مدت با سختیهایی که در پیش رو داشتند اقدامات موثری را انجام دادند.
تکواندو قم به آرامش نسبی رسیده است
وی افزود: خدا را شکر میکنم که تکواندو قم به آرامش نسبی رسیده است و دغدغه نمایندگان فقط بحث ورزش است من به عنوان رئیس فدراسیون آماده همکاری و تعامل بیشتر با ورزشکاران و مربیان قمی هستم و قول میدهم هرجا نیاز به کمک فدراسیون تکواندو بود ما آماده کمک هستیم تا این ورزش به نقاط قابل توجه و خوبی برسد.
رئیس فدراسیون تکواندو تصریح کرد: قم با توجه به اینکه به مرکز نزدیکی مکانی دارد قطعا رسیدگی به امور این شهر راحت خواهد بود و حضور ما فقط محدود به امروز نخواهد بود، ترویج تکواندو باید در شهرستانهای قم هم با جدیت دنبال شود و باید فضای ورزش تکواندو برای افراد مستعد در دسترس باشد.
ساعی عنوان کرد: مسابقات کشورهای اسلامی و گرند پری در فاصله بسیار کم قرار است برگزار شود، ما برای اینکه تیم خوبی را راهی مسابقات کنیم تیم ملی امید را تشکیل دادیم تا بازیکنان مرحله به مرحله رشد کنند و به آنها در ردههای مختلف ملی فرصت حضور داده شود.
توجه فدراسیون فقط در بحثهای تیم ملی نیست
وی افزود: در گذشته اینطور بود که بازیکن بعد از حضور در رده نوجوانان مستقیم به بزرگسالان راه پیدا میکرد این موضوع باعث میشد که جوانان ما نتوانند تواناییهای خود را نشان دهند و مربیان بزرگسالان نیز برای اینکه نتایج خوبی را کسب کنند از بزرگان و با تجربهها در مسابقات استفاده میکردند که این موضوع باعث میشد که به جوانان اعتماد نکنند.
ساعی عنوان کرد: در سه زمینه مربیان، داوران و ورزشکاران دست به جوانگرایی زدهایم و روی آنها سرمایهگذاری میکنیم، تاکید فدراسیون جهانی بر این است که در مسابقات آینده داوران زیر ۴۰ سال سن برای قضاوت به مسابقات اعزام شوند اما داوران با تجربه ما بالای ۴۵ سال سن دارند که این یکی از اساسیترین مشکلات ما است.
وی تاکید کرد: توجه ما در فدراسیون فقط در بحثهای تیم ملی نیست ما باید در تمام بخشها پیشرفت کنیم ورزشکاران، مربیان و داوران ایرانی باید با همتای خود در کشورهای مختلف که حرفی برای گفتن در تکواندو دارند تعامل کنند.