به احترام نظر بزرگان شهر از نامزدی انصراف دادم
دهناد عضو شورای شهر قم : با وجود توانایی در مدیریت شهری؛

عضو شورای شهر قم گفت:با وجود درخواستهای بسیار از بدنه شهرداری قم و نیز حمایت افراد خارج از مجموعه، به دلایلی که در جلسات داخلی شورا مطرح شد، تصمیم به انصراف از نامزدی شهرداری قم گرفتم.
به گزارش ندای قم ،محمدحسین دهناد ظهر دوشنبه در جریان فرآیند انتخاب شهردار قم گفت: جلسهای که اخیراً در مسجد مقدس جمکران با حضور اعضای شورای شهر برگزار شد هم عنوان کردم که از ابتدا شخصاً برای تصدی مسئولیت شهرداری قم اعلام تمایل نکرده بودم، اما برخی از اعضای شورا و بزرگان شهر به دلیل سابقه مدیریتی بنده، توصیههایی در این خصوص داشتند که با احترام آن را پذیرفتم.
وی با اشاره به تجربه ۱۵ ساله در حوزه مدیریت شهری و عمرانی افزود: در این مدت در مجموعههای مختلفی از جمله شهرداریهای تهران و قم، اداره کل راه و شهرسازی، و همچنین دانشگاه قم مسئولیتهایی برعهده داشتهام و در تمام این عرصهها تلاش کردهام با ارائه راهکارهای اجرایی، در مسیر توسعه مدیریت شهری گام بردارم.
دهناد با اشاره به ساختار فعلی شهرداری قم اظهار کرد: شهرداری این شهر با بیش از ۶ هزار نیروی انسانی فعال است و اداره چنین مجموعه گستردهای نیازمند مدیری آشنا به چالشهای درونسازمانی و برونسازمانی است و گرنه بخشی از فعالیتهای در شهرداری قم خودکار در حال انجام است.
وی همچنین گفت: با وجود درخواستهای بسیار از بدنه شهرداری قم و نیز حمایت برخی افراد خارج از مجموعه، به دلایلی که در جلسات داخلی شورا مطرح شد، تصمیم به انصراف از نامزدی شهرداری قم گرفتم و امیدوارم این تصمیم در مسیر درستی برای شهر مؤثر واقع شود.
دهناد؛ تجلی سیاست ورزی مؤمنانه جوان متخصص در گام دوم انقلاب
کارنامه علمی این عضو شورای شهر قم نشان از پشتوانهای قوی و قابل اتکاست و ۱۵ سال سابقه تدریس، تألیف بیش از ۴۰ مقاله علمی، نگارش ۵ عنوان کتاب و ثبت یک اختراع، بخشی از دستاوردهای علمی اوست که جای هیچ تردیدی در صلاحیت علمی و تخصصیاش باقی نمیگذارد.
علاوه بر این، دهناد مصداق بارز جوان گام دومی انقلاب است که با تکیه بر تخصص، تعهد و پشتکار، در مسیر خدمت به مردم حرکت میکند. برای نمونه وی با اشراف علمی و میدانی، اصلیترین مسائل و چالشهای شهر را شناسایی و برای آنها راهحلهایی عملی و قابل اجرا پیشنهاد داده است؛ برنامهای که ظرفیت تبدیلشدن به الگوی مدیریتی برای سایر مدیران و شهردار آینده قم را دارد.
نکته مهمتر اینکه دهناد، برخلاف بسیاری از چهرههای سیاسی و مدیریتی، هرگز اهل خودنمایی و تلاش برای مطرح کردن خود نبوده است و مطرح شدن نام وی در میان گزینههای شهرداری قم نیز نه با لابیگری شخصی، بلکه با اصرار برخی اعضای شورا و به توصیه بزرگان و دلسوزان شهر مطرح شد که با استقبال بسیاری از کارشناسان نیز روبرو گردید.
در جلسه شورای شهر علی رغم مقبولیت دکتر دهناد از منظر اکثریت اعضای شورا، ابن جوان گام دوم انقلاب به واسطه درک مصلحتی بالاتر برای وحدت تمام اعضا و عمل به توصیه بزرگان برای یکپارچگی شورای شهر و جلوگیری از بهانه جویی برخی از جریانات که تمایلی برای وحدت و انتخاب شهرداری قوی برای شهر قم ندارد، از داوطلبی برای انتخاب شهردار کنارهگیری نمود.
این رفتار متواضعانه و حرفه ای دهناد در قبال این جریانها الگویی از سیاستورزی مومنانه در عصر حاضر بهشمار میرود و چنین رویکردی نویدبخش آیندهای روشن برای مدیریت جوان و متخصص در قم است. آیندهای که نسل جدید انقلابی میتواند با تکیه بر تخصص و ارزشهای دینی، سکان اداره شهر را بهدست گیرد و قم را در مسیر پیشرفت و تعالی قرار دهد.