افتتاح دفتر ایمنا در استانها با رویکرد امیدآفرینی و تقویت جبهه رسانهای
مدیرعامل خبرگزاری ایمنا:
مدیرعامل خبرگزاری ایمنا گفت: رسانههای ما باید توانایی نقطهزنی در قلب دشمن را پیدا کنند، همانطور که موشکهای نظامی ما امروز دقیق عمل میکنند، رسانهها نیز باید با انسجام و اراده اهداف دشمن را هدف قرار دهند
به گزارش ندای قم به نقل از شهرنیوز، محسن آنالویی در حاشیه آئین افتتاح دفتر خبرگزاری ایمنا در قم که صبح روز یکشنبه بیستوپنجم آذر در دفتر شهردار قم برگزار شد با اشاره به رسالت رسانهها در جهاد تبیین و مقابله با جنگ نرم دشمن، اظهار کرد: ما به قم، استان مؤمن و ولایتمدار آمدهایم تا موشکهای رسانهای را تقویت کنیم و با ظرفیتهای موجود به مقابله با تلاشهای دشمن برای تضعیف فرهنگ و هویت ملت ایران بپردازیم.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در زمینه جهاد تبیین و اهمیت آن در حفظ هویت ملی و دینی افزود: آنچه امروز در قلب رژیم صهیونیستی میبینیم، ادامه نگاه و باورهایی است که از حضرت زهرا (س)، حضرت زینب (س)، و امام سجاد (ع) الهام گرفته شده است.
مدیرعامل خبرگزاری ایمنا اضافه کرد: امام خمینی (ره) هویت ملت ما را آشکار کرد و رهبر معظم انقلاب نیز اجازه ندادند در مواجهه با دشمنان حتی یک گام عقبنشینی کنیم. آنالویی تاکید کرد: همان روحیهای که شهید سردار سلیمانی و دیگر مجاهدان جبهه مقاومت در برابر دشمن به نمایش گذاشتند، امروز نیز باید در عرصه رسانهای دنبال شود.
وی حضور ایمنا در قم را گامی در راستای تقویت امیدآفرینی و ایستادگی در برابر ترفندهای دشمن دانست و عنوان کرد: رسانههای ما باید توانایی نقطهزنی در قلب دشمن را پیدا کنند، همانطور که موشکهای نظامی ما امروز دقیق عمل میکنند، رسانهها نیز باید با انسجام و اراده اهداف دشمن را هدف قرار دهند.
مدیرعامل خبرگزاری ایمنا با قدردانی از دکتر سقائیاننژاد بهعنوان مؤسس خبرگزاری ایمنا در سال ۱۳۸۱ بر ضرورت تقویت ظرفیتهای رسانهای تأکید کرد و گفت: دکتر سقائیاننژاد با نگاه راهبردی این خبرگزاری را بنیان نهاد و حمایت ایشان از افتتاح دفاتر استانی بهویژه در قم گامی بزرگ در مسیر توسعه رسانهای است.
آنالویی با اشاره به افتتاح دفاتر ایمنا در ۱۲ استان کشور تصریح کرد: هدف ما این است که ظرفیتهای رسانهای خود را به حداکثر برسانیم تا دشمن را در عرصه جنگ نرم ناکام بگذاریم.
وی از همکاری مدیریت شهری قم و حوزه ارتباطات شهری در این مسیر قدردانی کرد و این تعامل را مایه برکت و خرسندی دانست.