مدیریت شهری

مدیریت شهری در کنار توسعه، دغدغه مسائل فرهنگی دارد

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم :

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم به اهمیت توجه به مسائل فرهنگی در کنار حوزه خدمات و توسعه شهر اشاره کرد و گفت: در کنار توسعه خدمات در حوزه شهری توجه به مسائل فرهنگی به‌خصوص در بوستان‌ها یکی از دغدغه‌ها در این کمیسیون است.

به گزارش ندای قم به نقل از روابط عمومی شهرداری، سید مجتبی سبحانی ثابت در دیدار با استاندار قم، به اهمیت توجه به مسائل فرهنگی در کنار حوزه خدمات و توسعه شهر اشاره کرد و اظهار داشت: در کنار توسعه خدمات در حوزه شهری توجه به مسائل فرهنگی به‌خصوص در بوستان‌ها یکی از دغدغه‌های ما در کمیسیون است.

وی توسعه و نگهداری فضای سبز مبتنی بر بهره‌وری از منابع آبی را نیز مطرح کرد و افزود: با تکمیل تصفیه‌خانه جدید بیش از ۴ و نیم میلیون مترمکعب پساب برای آبیاری فضای سبز جنگلی مورداستفاده قرار خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: تدوین شناسنامه باغات قم، طرح مناسب‌سازی بوستان‌ها، ممنوعیت کاشت درختان غیر مثمر، توسعه فضای سبز شهری و ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی در بوستان‌ها بخش کوچکی از اقدامات حوزه خدمات در مدیریت شهری است.

وی با یادآوری دوباره توجه به مسائل فرهنگی در بوستان‌ها گفت: در سال گذشته برای مناسب‌سازی فرهنگی بوستان‌ها در هر منطقه ۳۰۰ میلیون تومان و امسال ۶۰۰ میلیون تومان اختصاص داده‌شده که در اختیار سازمان فرهنگی قرار می‌گیرد.

سبحانی ادامه داد: برای تدوین طرح مناسب‌سازی بوستان‌ها جلسات زیادی را با مراکز فرهنگی مانند حوزه، دانشگاه، سپاه و بسیج برگزار کرده‌ایم و همکاری و تعامل خوبی بین دستگاه‌ها وجود دارد.

وی توجه به فرهنگ ایثار و شهادت را نیز یکی از اولویت‌های مدیریت شهری دانست و خاطرنشان کرد: شهرداری قم برای بوستان شهدای گمنام به‌طور سالانه ۳ میلیارد تومان بودجه اختصاص می‌دهد و ۷۰۰ تن نیز آسفالت برای محدود مقبره شهدا استفاده‌شده است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم گفت: بیش از ۲ هزار معبر و خیابان نیز به نام شهدا نام‌گذاری و ۴۱ سردیس نیز از شهدا در معابر شهری نصب‌شده و ۱۰ هزار مترمربع نیز دیوارنگاره با مضامین ایثار و شهادت اجراشده است.

وی در پایان گزارشی نیز از وضعیت پسماند در شهر قم ارائه داد و بیان کرد: شهر قم تنها کلان‌شهر در کشور است که دفع مستقیم زباله در آن به صفر رسیده و دارای دو خط تفکیک بوده و در زباله روند بهره‌وری را طی می‌کند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/1bvj

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا