فرهنگ و هنرویژه

برگزیدگان جشنواره ملی نماز و نیایش در قم تجلیل شدند

با حضور رییس سازمان سینمایی ؛

برگزیدگان نهمین جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین عصر روز جمعه در آیینی با حضور رییس سازمان سینمایی ایران در قم تجلیل شدند.

به گزارش ندای قم، امیرعلی عموزاده شامگاه جمعه ۱۵ دی در این آیین، گفت: ۴۷۶ اثر در سه بخش عکس، فیلم و فیلمنامه به نهمین جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت تصویر ارسال شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: این جشنواره پس از ۹ سال وقفه به همت دولت مردمی در راستای ترویج فرهنگ نماز و نیایش احیا شده است.

وی اظهار کرد: جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین که اکنون در ایستگاه نهم قرار گرفته یکی از ظرفیت های ویژه قم است که روایت مبانی دینی را با زبان هنر پیش گرفته است.

دبیر اجرایی نهمین جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین نیز با بیان اینکه این جشنواره از سال ۱۳۸۳ در شهر قم طرح ریزی و پایه گذاری شده است، گفت: از اولین دوره این جشنواره، هر ۲ سال یک بار برگزار شده است و تاکنون هشت دوره آن برگزار و اکنون در ایستگاه نهم هستیم.

رضا ابوذر با تاکید بر برنامه ریزی‌های انجام شده برای استمرار جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین، گفت: این رویداد از جشنواره‌های قدیمی و پیشینه‌دار سینمای ایران است.

وی تصریح کرد: این جشنواره یکی از اتفاقات مهم سینمایی شهر قم و سینمای کوتاه ایران است چراکه جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین ضمن اینکه یک جشنواره سینمایی مستقل است، رویدادی معنوی و مناسب با فضای شهر قم نیز است و حضور فیلمسازان در سه رشته عکس، فیلمنامه و فیلم کوتاه از سراسر کشور به واسطه این جشنواره در شهر قم فرصتی مناسب برای هنرمندان قمی به حساب می‌آید.

رییس سازمان سینمای جوانان ایران نیز گفت: این جشنواره‌ها می‌توانند قدمی بزرگ در ارتقای سینمای دینی و تولید آثار فاخر سینمایی باشد.

مصطفی‌ آذرپندار با اشاره به وقفه ۹ ساله در برگزاری این جشنواره، خاطرنشان کرد: وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به تداوم برگزاری این جشنواره‌ها تاکید دارد.

در بخش عکس این جشنواره احمد رضا مختاری فر برای عکس دعا از تربت حیدریه، احمد تاجی برای عکس‌ نفس‌های مادربزرگ از شهرکرد، صادق حاتمی برای عکس راننده و رضا رادپور از شهر مشهد برای عکس مرزبانان حائز رتبه‌های برتر شدند.

در بخش فیلمنامه نیز اسماعیل عظیمی برای فیلمنامه بچه خوان از شهر قم، عباس روزبهانی برای فیلمنامه نفیسه از شهر تهران، مسعود مشعوف برای فیلمنامه چهلمین امضا از شهر قم، و احسان مرادی برای فیلمنامه نماز خانه کوچک من از شهر ساوه حائز رتبه‌های نخست شدند.

در بخش فیلم نیز مهدی آخوندی و معصومه سادات خادم الحسینی برای فیلم به رنگ انار از قم، حسین حبیبی اصل از شهر اردبیل برای فیلم کاسه برنجی، مریم صبوری از شهر اردبیل برای فیلم الله یامان، مهدی امینی و جواد یغموری از قم برای فیلم خلوت شب، علی تصدیقی برای فیلم کورسو از تهران و میلاد محمدی برای فیلم پیچ تاریخی از تهران حائز رتبه‌های برتر شدند.

همچنین تندیس جشنواره و لوح افتخار نیز به زهره صباغیان برای فیلم «اذان صبح به افق یزد» از شهر یزد بعنوان بهترین فیلم نهمین جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین انتخاب شد.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/0ges

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا