سخنگوی شورای اسلامی شهر قم بابیان اینکه نباید فقط به مونوریل نگاه حمل ونقلی داشته باشیم،گفت: مونوریل قم اگر با نگاه توریستی و مقصد گردشگری به بهره برداری برسد توجیه اقتصادی خواهد داشت.
به گزارش ندای قم به نقل ازایرنا،روح الله امراللهی در گفت وگو با خبرنگاران افزود: برخی از کلانشهرهای کشور نیز در تلاش هستند تا از مونوریل بعنوان یکی از مقاصد گردشگری استفاده کنند.
اجرای طرح مونوریل قم از سال ۱۳۸۹ در بستر رودخانه قمرود شهر قم آغاز شد که مرحله نخست این طرح از پارک سوار شمالی تا مصلای قدس است.
در طول مسیر ۶.۸ کیلومتری مرحله نخست طرح مونوریل قم، هشت ایستگاه از جمله ایستگاه پایانه، فرهنگیان، امام موسی صدر، پل رضوی، پل شهید رجایی، شهید مطهری، حرم مطهر و مصلا در نظر گرفته شدهاست.
وی بیان کرد: باوجوداینکه قم و اردبیل تقریباً در یک دوره تاریخی به استان ارتقاء یافتند اما امروز اردبیل چهارمین شهر کشور ازنظر تعداد واحدهای اقامتی است اما قم به رغم حضور میلیونی زائر اصلاً وضعیت مناسبی از نظر زیرساختهای جذب و ماندگار مسافر ندارد.
عضو شورای اسلامی شهر قم اهمیت حمایت از سرمایهگذاری را مورداشاره قرار داد و تصریح کرد: یکی از مؤلفههای مهم در امر سرمایهگذاری توجه به جاذبههای مردمی و توریستی آن است که در قم کمتر موردتوجه بودهاست.
وی با بیان اینکه قم خاستگاه بسیاری از حرکتهای فکری و معنوی جهان اسلام و بینالملل است، ادامه داد: باوجود اقبال زیاد گردشگران و مسافران غیر ایرانی، اما وضعیت واحدهای اقامتی و گردشگری قم تناسبی با این شهر تاثیرگذار ندارد.
وی یادآور شد: نگرش بدنه اجرایی و اداری شهر باید از وضعیت قبلی خود خارج شود و در مساله طراحی و سرمایهگذاری به سمت جاذبههای تفریحی اقامتی سوق داده شود و نگاه به سرمایهگذار نیز صمیمانهتر گردد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم اضافه کرد: در کنار توسعه و تکمیل زیرساختهای جذب توریست لازم است تا فرهنگ توریست پذیری در بین عموم مردم از تاکسیرانان گرفته تا سایر شهروندان ارتقاء یابد.
امراللهی در ادامه بلوار پیامبر اعظم را از محورهای سرمایهگذاری قم دانست و تصریح کرد: برای به نتیجه رسیدن سرمایههای مشارکتی باید زمینههای اقتصادی آن نیز دیده شود تا این پروژهها به خاطر مشکلات مالی شکست نخورد.