آیتالله سید ابراهیم رئیسی با تاکید بر اهتمام دولت برای راه اندازی متروی قم گفت: واگن متروی قم یا از طریق استقراض از مشهد و یا تهران تأمین خواهد شد و منوریل نیز باید از این وضعیت خارج شده و تعیین تکلیف شود.
به گزارش ندای قم به نقل از روابط عمومی شهرداری، آیتالله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اداری استان قم با اشاره به اینکه سیاست دولت سیزدهم در تأمین اعتبارات، سند آمایش سرزمین و عدالت محوری است اظهار کرد: در مواردی که مسئولان استان قم گمان میکنند نسبت به تأمین اعتبارات استان بی توجهی شده، بررسیهای لازم انجام خواهد شد.
وی به ساخت ۷۱ هزار واحد مسکونی در دولت سیزدهم برای مردم قم اشاره کرد و افزود: در حوزه اشتغال کار بزرگی در قم صورت گرفته است.
رئیس جمهور صیانت از هویت شهر قم را یکی از وظایف مهم مدیران این شهر دانست و گفت: قم مهد دین و دانش است و در این شهر مسئله هویت و فرهنگ از موضوعات محوری هستند.
وی با تاکید بر ضرورت حل مشکل فاضلاب قم، گفت: شهر قم از نظر شبکه فاضلاب وضعیت مناسبی ندارد. شاید نتوانیم در حال حاضر قول اعتبارات بدهیم اما این مشکل باید حل شود.
رئیس جمهور به ضرورت ساماندهی مسائل مرتبط با اتباع بیگانه در استان قم اشاره کرد و افزود: در همه حوزههایی که این افراد با چالش مواجه هستند باید کار ویژه صورت بگیرد.
آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه مسئولان استان قم باید از اختلاف دوری کنند تصریح کرد: هر جا اختلاف باشد تمام امکانات و ظرفیتها به جای این که برای توسعه شهر و استان به کار گرفته شود، صرف دعوا و اختلاف میشود؛ رهبر معظم انقلاب همواره همه دستگاهها و نیروهای انقلاب را از هرگونه اختلاف پرهیز میدهند.
وی در ادامه سخنانش به مسئله متروی قم اشاره کرد و گفت: واگن متروی قم یا از طریق استقراض از مشهد و یا تهران تأمین خواهد شد و منوریل نیز باید از این وضعیت خارج شده و تعیین تکلیف شود.
رئیس جمهور تعلل در تعیین تکلیف منوریل را موجب خسارت دانست و اظهار کرد: اینکه کارها را از دولتی به دولت دیگر منتقل کنیم، روش صحیحی نیست بلکه پروژههای نیمه تمام باید تکمیل شوند تا هزینه کمتری برای بیتالمال داشته باشند.
آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم وامدار ۲۴۰ هزار مسکن مهر نیمه تمام بود خاطرنشان کرد: ۱۰۰ هزار واحد تعیین تکلیف شده و ۱۴۰ هزار واحد دیگر باید تکمیل شود.
وی با اشاره به رشد شرکتهای دانش بنیان از ۵ هزار به ۱۰ هزار شرکت طی دولت سیزدهم، ادامه داد: صادرات شرکتهای دانشبنیان به ۲ میلیارد دلار رسیده که مصداق مهمی از تولید ثروت است.