ورود جدی و پرقدرت شهرداری قم به حل معضل موشها
مدیر امور شهری، روستایی و شوراهای استانداری قم خبرداد:
مدیر امور شهری، روستایی و شوراهای استانداری قم با تأکید بر ورود جدی و پرقدرت شهرداری قم در حل معضل موشها در شهر قم، گفت: علاوه بر نیروی انسانی و تجهیزات کارآمد شهرداری قم، سازمان جهاد کشاورزی در خصوص پاکسازی انهار، شرکت آب و فاضلاب در خصوص مدیریت فاضلابهای شهری، دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت جهت صدور اخطار و تذکرات لازم به صنوف مختلف در اجرای این طرح همکاری دارند.
به گزارش پایگاه خبری ندای قم به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، ابراهیم ملکی با اشاره به معضل زیادشدن موشها در سطح کشور و استان و مزاحمتهای ایجادشده برای مردم طی هفتههای اخیر، اظهار داشت: استانداری قم از چندین هفته قبل بر اساس اطلاعات سامانه ۱۳۷ شهرداری قم و بازدیدهای میدانی از سطح شهر، نسبت بهضرورت مبارزه و حل چالش تردد این جانوران به جمعبندی رسیده است.
مدیر امور شهری، روستایی و شوراهای استانداری قم ادامه داد: این طرح هماکنون بهصورت پایلوت در منطقه سه شهرداری قم آغاز شده و پس از بررسی خروجی اقدامات و احصا نقاط ضعف و قوت در تمام منطق هشتگانه شهری تعمیم داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه مساله ازدیاد موشها یک مشکل جهانی بوده و روند ازدیاد این جانوران در شهرهایی بزرگ جهان مشترک میباشد، گفت: مبارزه فیزیکی در گام اول این طرح برای تخریب لانه و جلوگیری از تغذیه این جانوران از پسماندهای شهری بهخصوص پسماند برخی مشاغل موردعلاقه موشها میباشد.
ملکی با تأکید بر ورود جدی و پرقدرت شهرداری قم در حل معضل موشها در شهر قم، ابراز داشت: علاوه بر نیروی انسانی و تجهیزات کارآمد شهرداری قم، سازمان جهاد کشاورزی در خصوص پاکسازی انهار، شرکت آب و فاضلاب در خصوص مدیریت فاضلابهای شهری، دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت جهت صدور اخطار و تذکرات لازم به صنوف مختلف در اجرای این طرح همکاری دارند.
وی با بیان اینکه یکی از عوامل بروز و شیوع بیماریهای نوظهور در شهرهای بزرگ یکسان شدن محیط زندگی انسان و سایر جانوران ازجمله موشهاست، اضافه کرد: طبق بررسیهای کارشناسان موشهای موجود در شهر قم از نوع نرم یک بوده که تکثیر آن به شدت بالاست و دستکم حدود هر بیست ۴ بچه موش به دنیا میآورند.