ساخت محور فرهنگی تاریخی قم به طول 6 کیلومتر در 17 محله
مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم خبرداد:
مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم گفت: به منظور ساماندهی بافتهای پیرامون حرم و شناسایی ابعاد مختلف فرهنگی شهر قم پروژه محور فرهنگی تاریخی را در 6 کیلومتر در 17 محله تاریخی شهر قم با کفسازی، جدارهسازی و بهسازی کامل کردهایم.
به گزارش ندای قم به نقل از روابط عمومی شهرداری، علیرضا خاکی در دیدار شهردار قم با هنرمندان منتخب شهر مقدس قم که در سالن جلسات رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: این سازمان به ساماندهی فضاهای پیرامون حرم میپردازد.
وی با اشاره به اینکه پروژههای بزرگ مقیاس را در دستور کار داریم، مطرح کرد: رویکرد این پروژهها بیشتر ایجاد فضای امن و با آرامش برای حضور شهروندان است.
مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم از تملک مغازههای اطراف قبرستان نو یاد کرد و گفت: فضای 5 هکتاری رها شده در اطراف حرم در سالهای آینده ساماندهی خواهد شد.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای مختلف شناسایی و احیا شده است، عنوان کرد: ظرف یکی دو سال آینده مردم تحولات را در هسته مرکزی شهر شاهد خواهند بود.
خاکی با اشاره به اینکه پروژه محور فرهنگی و تاریخی تاثیر بسیاری در قم داشته است، خاطرنشان کرد: تلاش داشتیم سایر وجوهات شهر قم را شناسایی و معرفی کنیم.
وی اضافه کرد: به منظور ساماندهی بافتهای پیرامون حرم و شناسایی ابعاد مختلف فرهنگی شهر قم پروژه محور فرهنگی تاریخی را در 6 کیلومتر در 17 محله تاریخی شهر قم با کفسازی، جدارهسازی و بهسازی کامل کردهایم.
مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم با بیان اینکه یکی از مهمترین پروژهها احیای بازار کهنه بوده است، تصریح کرد: تلاش داریم بزرگترین مجموعه خصوصی صنایع دستی را در این محور فعال کنیم.
وی با اشاره به اینکه محورهای فرهنگی و تاریخی شهر قم را مدنظر قرار دادهایم، یادآور شد: شهر قم ویژگیهای معرفی نشده بسیاری دارد که هنوز شناسایی و معرفی نشدهاند.
* بوستان غیر ایمن و غیر استانداردی در قم نداریم
پیام جوادیان مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم نیز در این نشست اظهار کرد: شهردار قم، باتجربهترین شهردار ایران هستند.
وی با اشاره به اینکه سرانه فضای سبز در شهر قم در سال 94، 13 متر مربع بود، مطرح کرد: این سرانه امسال به بیش از 21 متر مربع رسیده است و موجب شده قم به رتبه سوم کلانشهرها در عرصه فضاهای سبز برسد.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم با بیان اینکه در این مدت بیش از 120 بوستان شهری مجهز را تقدیم شهروندان کردیم، عنوان کرد: مهمترین رویکرد ما توسعه پایدار فضای سبز و استفاده از پساب در آبیاری فضای سبز است.
وی با اشاره به اینکه توسعه اماکن رفاهی، گرشگری و تفریحی یکی از دیگر رویکردهای ما بوده است، خاطرنشان کرد: در این مدت مجموعههای مختلفی ازجمله آب و تاب، باغ پرندگان، باغ گیاه شناسی، تله استیژ، سورتمه و … راه اندازی شده است.
جوادیان با بیان اینکه امروز هیچ بوستان غیر ایمن و غیر استانداردی نداریم، تصریح کرد: تمام بوستانهای شهری در این مدت استانداردسازی شده است.
وی با اشاره به اینکه طراحی و ساخت المانها و هنرهای تجسمی در دستور کار قرار دارد، یادآور شد: استفاده از ظرفیت هنرمندان در موضوعات مختلف میتواند فضای شهری را متحول کند.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم با بیان اینکه جشنواره شهرنگار در اسفندماه برگزار خواهد شد، ابراز کرد: در این جشنواره طراحی و ساخت بیش از 60 المان نوروزی را به هنرمندان خواهیم سپرد.