حوزه در مسائل شهر هوشمند و معماری به شهرداری کمک کند
شهردار قم در دیدار با آیتالله اعرافی:
شهردار قم با تأکید بر اینکه مؤلفه شهر هوشمند، معماری و شهرسازی ازجمله مسائلی بوده که برای آن راهبرد و مصادیق وجود ندارد، گفت: حوزههای علمیه و دانشگاهها باید در این زمینهها ورود کرده و کمکحال شهرداری باشند.
به گزارش ندای قم به نقل از روابط عمومی شهرداری قم ، دکتر سیدمرتضی سقائیاننژادروزدوشنبه ششم فروردین در دیدار با آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور، با اشاره به شاخصههای موفقیت یک سازمان اظهار داشت: برنامه، منابع(انسانی و مالی)، انسجام(درونی و بیرونی) و مدیریت شاخصههایی بوده که موفقیت یک سازمان را رقم میزند و امروز بحمدالله شهرداری قم در این موارد سرآمد است.
برنامه محوری سرلوحه فعالیتهای شهرداری است
وی با بیان اینکه برنامه محوری سرلوحه فعالیتهای شهرداری قم است، ابراز کرد: در برنامه نخست بیشتر به مسائل زیرساختی و سختافزاری شهر توجه شد و در برنامه دوم که سال سوم آن هستیم، بیشتر توجهات به نرمافزاری با توجه به تأمین بخش قابلتوجهی از زیرساختها خواهد بود.
شهردار قم یکی از مؤلفهها را ایجاد شهر هوشمند و ایجاد شهروند هوشمند دانست و افزود: متأسفانه در این راستا میان سنت و مدرنیته مسائل روشن نیست و راهبردی هم وجود ندارد که فعالیتها در آن منجر به قضاوتهای مناسب از وضعیت شهر میشود.
تحقق 105 درصدی درآمد شهرداری قم در 1402
وی با تأکید بر اینکه مؤلفه معماری و شهرسازی نیز ازجمله مسائلی بوده که برای آن راهبرد و مصادیق وجود ندارد، مطرح کرد: حوزههای علمیه و دانشگاهها باید در این زمینهها ورود کرده و کمکحال شهرداری باشند و در شرایطی این مصادیق در اسناد بالادستی دیده شود که بتوان با همکاری و مشارکت دستگاه اجرایی کرد.
سقائیان نژاد خاطرنشان کرد: دبیرخانهای با مشارکت کارگروههای راهبری حوزه در شهرداری تشکیلشده است تا بتوان در بخشهایی با کمک حوزه علمیه مسائل را اجرایی کرد که هم توسعه و پیشرفت اتفاق بیفتد و هم از تجملگرایی و فرهنگ خاص دوری شود.
وی از تحقق 105 درصدی درآمد شهرداری در سال 1402 خبر داد و گفت: به لطف خداوند هم منابع ذخیره، املاک وجود دارد و هم بدهیهای شهرداری مرتفع شده است و با نگاه عدالت محوری و توزیع عادلانه خدمات به دنبال خدماترسانی به مردم هستیم.