اجتماعیورزش

مدرسه خیرساز «حاجیه‌خانم راوش» افتتاح شد

باحضورسخنگوی دولت و استاندارقم ؛

ندای قم / گزارش خبری / محسن عبداللهی ؛پیش از ظهر روز سه‌شنبه مدرسه خیرساز «حاجیه‌خانم فاطمه راوش»، با حضور فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، استاندار قم ، رییس بنیادمسکن انقلاب اسلامی و برخی دیگراز مدیران استانی و کشور و خیرین مدرسه ساز افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش ندای قم ،استاندارقم دراین مراسم با اشاره به کمبود سرانه آموزشی در این استان، گفت: برای رسیدن به نقطه مطلوب، ۲۷۶ مدرسه در قم باید ساخته شود.
اکبر بهنام جو ابراز امیدواری کرد که تا پایان برنامه هفتم در سال ۱۴۰۷ استان قم در خصوص سرانه آموزشی به نقطه مطلوب برسد.
وی با اشاره به پایین بودن سرانه آموزشی دانش آموزان قم از متوسط کشوری، ادامه داد: در پایان برنامه هفتم سرانه آموزشی باید به ۶.۱ مترمربع برسد؛ در جدولی سهم دولت، منابع ملی و همچنین خیران برای مدرسه‌سازی در قم مشخص شده‌است.
وی با بیان این که مدرسه‌سازی نوعی فرهنگ‌سازی در ترویج علم و دانش است، اضافه کرد: با توجه به کمبودهایی که در زمینه سرانه آموزشی در استان داریم، با حضور مسوولان مربوطه بررسی‌های لازم صورت گرفته‌است.
بهنام جو همچنین با اشاره به سفر هفته گذشته رییس جمهوری به استان قم، گفت: دکتر پزشکیان به‌منظور دیدار با مراجع عظام تقلید به قم سفر کرد، ولی بنده مباحث مختلف استان از جمله کمبود فضای آموزشی،ورزشی و تعیین تکلیف فرودگاه، منوریل، مترو را به استحضار رئیس جمهور رساندم.وی افزود: رییس جمهوری در خصوص مدرسه سازی بر ضرورت تعیین سهم دولت، اداره کل نوسازی و خیران برای احداث مراکز آموزشی تاکید کرد تا روند مدرسه سازی در این استان سرعت بیشتری داشته باشد.
سخنگوی دولت :خیران دیوار مهربانی، عاطفه و ایثار را می‌سازند
سخنگوی دولت نیز در این مراسم گفت: خیران کسانی هستند که دیوار مهربانی، عاطفه و ایثار را می‌سازند و به این موضوع باور دارند که وقتی وارد کار خیر می‌شوند برکت به مالشان داده می‌شود.
فاطمه مهاجرانی افزود: خیران انسان‌های بزرگواری هستند که پا روی وجودشان می‌گذارند، آدم‌هایی که می‌توانند از مال دنیا بگذرند، چون باور دارند خداوند بی‌نیاز مطلق است.
مهاجرانی افزود: همه آنان این را باور دارند که وقتی وارد کار خیر می‌شوند خداوند رزق و روزی را برای آنان فراهم می‌کند و لطف خداوند بیشتر شامل حالشان می‌شود.وی خاطرنشان کرد: خیران کسانی هستند که به ‌مال جان می‌دهند، مال وقتی مدرسه و محل علم‌آموزی می‌شود، جان پیدا می‌کند.
وی با تاکید بر این که خیران انسان‌هایی هستند که مصداق صفت کریم بودن خداوند هستند و خیران کریمانه می‌بخشند، اضافه کرد: اینجا شهر کریمه اهل‌بیت(س) است، از شهر قم همین برمی‌آید که در جلسه‌ای با حضور استاندار ،‌خیران برای ساخت ۱۰۰ مدرسه اعلام آمادگی کنند.وی خطاب به دانش آموزان، گفت: عادت کنید در فضای زندگی برای کار خیر هرچند اندک جا باز کنید؛ شاید توان کار بزرگ نداشته باشیم، ولی همه ما توان کار خیر کوچک را داریم.
جمعیت دانش‌آموزی قم سالانه ۱۰ هزار نفر افزایش می‌یابد
مدیرکل آموزش‌وپرورش قم‌ نیز در این مراسم گفت: مدرسه بهترین مکان و محل مبارزه با جهل و نادانی و مکانی برای رشد و پرورش است.
علیرضا رحیمی با تقدیر از اقدامات خیران مدرسه ساز، افزود: خیران با سوز دل و عشق امر مدرسه‌سازی را در استان پیگیری می‌کنند و با هیچ کلماتی نمی‌تواند زحمات این عزیزان را توصیف کنیم.وی ادامه داد: آموزش‌وپرورش همچنان نیازمند مشارکت بیشتر خیران بزرگوار است، دولت با اقتضائات وظیفه خود را انجام می‌دهد.وی با اشاره به اولویت دولت چهاردهم در آموزش‌وپرورش، ابراز امیدواری کرد: با همت خیران و مسوولان فضای بهتری را برای تربیت نسل آینده‌ساز فراهم کنیم.
رحیمی با اشاره به افزایش سالانه ۱۰ هزار نفری دانش آموزان در قم، خاطرنشان کرد: بخشی از این افزایش جمعیت حاصل مهاجرت و بخش دیگری نیز حاصل جوانی جمعیت است.وی خاطرنشان کرد: اگر سالی ۲۵ مدرسه در قم به بهره‌برداری برسد، با این تعداد افزایش سالانه جمعیت دانش‌آموزی، صرفا وضعیت موجود را در استان حفظ می‌کنیم؛ هر چه آمار مدرسه‌سازی بیشتر شود، گشایشی در سرانه آموزشی و تربیتی دانش آموزان ایجاد می‌شود.
برای ساخت این مدرسه 23 میلیارد تومان هزینه شده است
حاج حسن لسانی خیر نیک‌اندیش و بانی احداث این مدرسه در حاشیه این مراسم گفت::مدرسه ۹ کلاسه «حاجیه‌خانم فاطمه راوش» در منطقه کمتربرخوردار قلعه کامکار قم، در زمینی به مساحت یک هزار و ۱۲۲ مترمربع و زیربنای یک هزار و ۹۷۴ مترمربع در سه‌طبقه با هزینه ۲۳ میلیارد تومان احداث و تجهیز شده‌است.
وی افزود :این مرکز آموزشی علاوه بر ۹ کلاس درس، چهار کارگاه و آزمایشگاه، ۱۰ اتاق اداری و جنبی و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۱۷۰ مترمربع دارد.لسانی ادامه داد:درصد هستم درصورت اختصاص زمین سه مدرسه دیگر به کمک فزرندان و همسرم در مناطق محروم شهر قم احداث و در اختیار آموزش و پروش قراردهم.
فرزندانم را همچنان تشویق به ساخت مدرسه خواهم کرد
حاجیه‌خانم فاطمه راوش نیز درحاشیه این مراسم گفت : خدا شاکرم که این توفیق نصیب بنده و فرزندان شد که توانستیم به یاری خدا و حمایت مسئولان این مدرسه را دراین منطقه محروم احداث و در اختیار دانش آموزان قراردهیم.وی ادامه داد: تا زنده باشم همواره فزرندانم تشویق به ساخت مدرسه در مناطق محروم خواهم نمود چرا که این کار علاوه بر اجر معنوی باعث شکوفایی علم و انش در کشور و زادگاهم خواهد شد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم :
کمبود زمین سد راه خیرین بری ساخت مدرسه
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم نیز در حاشیه این مراسم از مسئولان خواست توجه ویژه به توسعه مدارس را تا تک نوبته شدن مدارس دنبال کنند.سید ناصر علایی افزود : قم دارای رشد جمعیتی بیش از‌ میانگین کشور است و بایستی توسعه مدارس استان با شتاب بیشتری تا تک نوبته شدن همه مدارس ادامه داشته باشد.
خیرین آماده ساخت مدرسه هستند
هچنین ابوالفضل هندویان عضو دیگر مجمع خیرین مدرسه ساز نیز در سخنانی بیان کرد: بودجه و امکانات عرصه نوسازی و توسعه مدارس کشور باید به شکل ویژه ارتقاء یابد و إلا مدارس ما به سمت سه شیفته شدن خواهند رفت و ألآن خیرین مدرسه ساز آماده اند در صورت تخصیص زمین داخل شهر از طرف دولت یا شهرداری یا آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، کمبود کلاس های آموزشی استان قم را بر طرف نمایند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/uf99

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا