ندای قم/رضا ملکی:فوتبال قم در دهه 60 که اوج شکوفائی فوتبالیهای ولایت در آن زمان بود در تنها استادیوم تختی انجام می پذیرفت و این استادیوم فاقد مخزن آب شیرین و خنک بود و بدین رو تشنه لبان فوتبالی قم در گرمای پنجاه درجه آن روزها ناچارا به شلنگ کنار زمین هجوم می بردند تا از آب شور و تلخ وگرم استفاده نمایند.
با همت استاد رضا افشین مدیریت تلاشگر مجموعه تختی سقاخانه ای در کنار دفتر مدیریت استادیوم بنا شد و با ریختن یخ داخل منبع فوتبالیهای بعد از مدتها لبان تشنه خود را با آب گوارای خنک جلا می دادند.
نگارنده در سال 62 در صفحه گشتی در ولایت مجله وزین دنیای ورزش که اعتباری جهانی داشت با چاپ عکس سقاخانه با زدن تیتر سقاخانه ای در قلب کویر اقدام ارزنده استاد افشین را ستودم و با گذر 40 سال از آن زمان تحقق این واقعیت بار دیگر این بار در زمین چمن استادیوم شهید حیدریان برای من زنده گردید.
استادیوم شهید حیدریان فاقد منبع آب بوده و تمام ورزشکاران به ناچار با دادن پول و خرید آب معدنی لبان تشنه خود را جلا می دادند.اما این بار با تلاشهای بسیار و ارزنده سید جلال قریشی مدیریت کوشای این استادیوم و هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان دستگاه آب شیرین کن برقی در کنار رختکن قرار گرفت تا عموم بتوانند از آن استفاده نمایند.
اینکه بعد از سالها شاهد این حرکت ارزنده بودیم بسیار خوشحال و مسروریم اما چرائی این سوال در ذهنها باقی می ماند که مگر یک دستگاه آب شیرین کن چقدر هزینه برای متولیان ورزش قم داشته که در طول این همه سال آن را دریغ نمودند.
سید جلال قریشی می گوید با اینکه گذاشتن این دستگاه برای من ضرر دارد و فروش آب معدنی بوفه بسیار پایین می آید و ما متضرر خواهیم شد اما بخاطر حس انسان دوستی این کار را انجام دادم تا یکی از بزرگترین معضلات این استادیوم کم گردد.
دست مریزاد می گوییم به سید جلال قریشی و اداره کل ورزش و جوانان که با این اقدام ارزنده نمره قبولی را در کارنامه خود به ثبت رساندند.