ورزش

افول کشتی قم زیر سایه لج و لج بازی ها

ادامه کسب نتایج ضعیف کشتی قم ؛

ندای قم/محمد جهانگیریان : با نگاهی به نتیجه های کسب شده در طول یک سال گذشته در کشتی قم افول این رشته امری واضح است و این در حالی است که انتظار می رفت با توجه به تبلیغات صورت گرفته در جهت متمول بودن مسئولان فعلی هیات، توسعه زیرساخت یکی از اقدامات آنان باشد که تا به امروز حتی یک تخته تشک هم به داشته های کشتی قم افزوده نشده است.

به گزارش ندای قم، طی یک سال اخیر در حالی چیزی به امکانات کشتی قم افزوده نشده است که در ماه های گذشته علی عبدی سرپرست این هیات در سخنانی اظهار داشته بود که به دلیل کمبود فضای تمرینی کشتی، جوانان قمی در مسجد تمرین می کنند، با این سخن این گونه انتظار می رفت که عبدی در مسیر ایجاد زیرساخت برای کشتی قم گام بردارد اما چیزی که رقم خورد انجام تکالیف ذاتی فدراسیون کشتی از جمله برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در قم بود.

برپای اردوهای مختلف تیم ملی در هر شهری می تواند تبعات خوبی در آن رشته ورزشی در پی داشته باشد اما اردویی که شهر میزبان در آن هیچ نماینده‌ی نداشته باشد چه سودی برای توسعه آن رشته ورزشی می تواند داشته باشد؟ در حالیکه برگزاری اردوی تیم ملی از جمله وظایف ذاتی فدارسیون های ورزشی است.

اداره  تنها هیات ورزشی المپیکی قم با سرپرستی از 9 ماه پیش تا کنون، تاخیر و پشت گوش اندازی فرآیند برگزاری انتتخابات ریاست هیات کشتی از سوی اداره کل ورزش و جوانان قم ، ناکامی کشتی گیران قم در کسب مجدد سهمیه حضور در المپیک در صورتی که در المپیک پیشین استان قم در کشتی فرنگی تنها نماینده ورزش خود را داشت از نقاط ضعف هیات کشتی استان قم در دوره کنونی است.

غیبت بی سابقه کشتی گیران فرنگی کار قم در اردوهای مختلف تیم ملی به خصوص در رده های نونهالان، جوانان و بزرگسالان،

سیر نزولی نتایج تیمی و انفرادی فرنگی کاران قم در مسابقه قهرمانی کشور نونهالان در هر دو رشته آزاد و فرنگی، نتایج دور از انتظار فرنگی کاران قم در مسابقات جام تختی که تیم اعزامی 12 نفره قم بی مدال به خانه بازگشت از دیگر عوامل ضعف هیئت کشتی قم برشمرده می شود.

تیم 7 نفره کشتی فرنگی نوجوانان قم نیز اخیرا با کسب نتیجه دور از انتظار تنها یک برنز از مسابقات جام صفوی کسب کرد و به خانه برگشت و پايان رقابت 5 كشتی گير قم در مسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد در مریوان نیز تنها یک برنز بود.

اما تحلیل قصه پر غصه این روزهای کشتی قم به این جا بر می گردد که شاید در سال‌های گذشته عملکرد تنها رشته المپیکی قم به گونه ا‌ی بوده که توقع مردم استان از این رشته زیاد شد.  تا همین اواخر کمتر مسابقه ا‌ی در سطح کشور برگزار می‌شد که نمایندگان قم در آن مسابقه بدون مدال باشند و دست خالی به خانه بازگردند، چیزی که متاسفانه در این روزها شاهد آن هستیم.

بعد از جابجایی پر هیاهو در راس هرم مدیریتی هیئت کشتی قم در اسفند سال ۱۴۰۱ که هیچ وقت دلایل آن هم شفاف نشد و به نوعی شاهد لج و لجبازی شخص علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی با رئیس وقت هیئت کشتی قم یعنی هادی علیایی بودیم و در این بین مدیرکل ورزش و جوانان قم نیز همصدا با دبیر و مخالف رئیس قمی هیئت گردید، صدیق‌پور(رئیس انجمن جوجه یک روزه) سرپرست هیئت کشتی و در ۹ مرداد ۱۴۰۲ سکاندار این شد و در کمتر از یک ماه استعفاء داد.

اداره کل ورزش و جوانان استان قم و فدراسیون کشتی که گویی از قبل پیش بینی این رخداد را داشتند سریعا علی عبدی، پدر امیر عبدی کشتی گیر شناخته شده قم را به عنوان سرپرست معرفی کردند. از این انتصاب که در شهریور ۱۴۰۲ رقم خورده است بیش از 9 ماه گذشته اما هیچ اراده ا‌ی برای برگزاری مجمع انتخاباتی هیات پر افتخار، پر مدال و المپیکی کشتی قم نیست.

اینکه استان تمایل به مهیا کردن شرایط برگزاری مجمع ندارد یا فدراسیون، تنها نکته مبهم ماجرا نیست، آنچه بیشتر نگران کننده است نتایج ورزشکاران این هیات المپیکی قم در مسابقات برون مرزی و داخلی است.

عنوان سی‌ام تیم کشتی فرنگی نونهالان قم در مسابقات اخیرقهرمانی کشور در تهران که هیچکدام از کشتی‌گیران اعزامی موفق به کسب مدال نشدند جای نگرانی دارد در صورتی که تیم قم در قهرمانی کشور سال ۱۴۰۰ در لرستان صاحب سکوی سوم شد. در همان سال تیم کشتی آزاد قم که در سنوات قبل جایگاه ۲۳ کشور را کسب کرده بود با عملکرد خوب خود در جایگاه دهم ایستاد اما امسال رتبه عجیب ۳۶ را به خود اختصاص داده‌است.

ناکامی امیر عبدی در مسابقات قهرمانی آسیا که از تیم 10 نفره اعزامی او تنها فردی بود که موفق به کسب مدال نشد و هر ۹ نفر دیگر موفق به کسب مدال شدند.حیرت آوراست، بازگشت بی مدال عبدی کشتی گیر قمی از مسابقات بین‌المللی کرواسی، عدم موفقیت محمدجواد رضایی در کسب مدال در مسابقات جام وهبی‌امره ترکیه، باخت محمدمهدی جواهری و ناکامی وی در کسب مدال در جام نیکلاپتروف بلغارستان، حذف عبدی در مسابقات جام وهبی امره که به لطف اتفاقات رخ داده برای محمدرضا مختاری در درگیری با کشتی‌گیر ترک تبار داشت عبدی به مدال برنز رسید و ناکامی تیم اعزامی ۱۲ نفره قم در مسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی از دیگر نقاط ضعف هیئت کشتی قم در حال حاضر است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/196x

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا