آمادگی بوستانهای شهری برای توسعه رشته تکواندو
شهردار قم دیدار با رئیس فدراسیون تکواندو مطرح کرد:
شهردار قم گفت: شهرداری قم آمادگی دارد تا بخشی از ظرفیت بوستانهای شهری خود را جهت توسعه ورزشهای رزمی مانند تکواندو در اختیار هیات های ورزشی قرار دهد.
دکتر سیدمرتضی سقائیان نژاد عصر روز شنبه در دیدار با هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو، اظهار داشت: بوستان ۱۰۰۰ هکتاری قم ظرفیت کمنظیری در جهت توسعه انواع رشتههای ورزشی را در یک محیط مفرح و کمهزینه دارد.
وی با بیان اینکه توسعه تکواندو در قم در قالب بوستانهای شهری نیازمند پیگیری اعضای هیات این رشته ورزشی است، یادآور شد: مجموعههای فرهنگی ورزشی در همه مناطق شهری طی سالهای گذشته در شهر قم به بهرهبرداری رسیده و در حال احداث است که هماکنون تعدادی از هیات های ورزشی از ظرفیت این سالنهای مجهز در مسیر توسعه رشتههای ورزشی استفاده میکنند.
شهردار قم ابراز کرد: ۴۰۰ بوستان شهری قم که برخی از آنها از نظر وسعت و مساحت وضعیت مطلوبتری دارند ظرفیت بالفعلی جهت توسعه رشتههای ورزشی به وجود آوردهاند.
وی نقش کارکردی ورزش را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: اثر مهم ورزش تقویت اراده و اعتمادبهنفس فرد در کنار تقویت جسم است و این مساله سبب میشود تا فرد در جامعه نیز نقشآفرین بوده و مسئولیتهای اجتماعی خود را بهدرستی ایفا کند.
دکتر سقائیان نژاد در پایان با تأکید بر اینکه زیربنای سرمایهگذاری در مباحث فرهنگی، ورزش است، گفت: هادی ساعی بهعنوان یکی از مفاخر ورزشی کشور میتواند در توسعه ورزش تکواندو در قم نقش بسزایی داشته باشد.
استقبال ساعی از پیشنهاد شهردار قم جهت توسعه رشته تکواندو
رئیس فدراسیون تکواندو نیز دراین دیدار با اشاره به پیشنهاد شهردار قم جهت استفاده از فضای بوستانهای شهری برای توسعه رشته تکواندو گفت: هیات ورزشی تکواندو قم در اسرع وقت نسبت به شناسایی یک بوستان مناسب و برگزاری کلاسهای آموزش تکواندو در فضای باز اقدام کند.
هادی ساعی اظهار داشت: به هر اندازه که در ورزش سرمایهگذاری شود از هزینه درمان و آسیبهای اجتماعی کاسته خواهد شد.
رئیس فدراسیون تکواندو ادامه داد: ظرفیت شهرداریها در توسعه ورزش بیشتر از ادارات کل ورزش و جوانان بوده و شایسته است از امکانات و ظرفیت مجموعه مدیریت شهری بیشترین استفاده برای توسعه ورزش قهرمانی انجام بگیرد.
وی با بیان اینکه بسترسازی فعالیت رشته تکواندو در دو شهرستان کهک و جعفرآباد از نیازهای آتی این رشته ورزشی در قم است، ابراز کرد: توسعه ورزش بانوان در کشور مطلوب است و نباید استان قم در این زمینه از استانهای دیگر عقب بماند.
ساعی یادآور شد: قم یکی از استانهای پرافتخار در تکواندو است و هماکنون حدود ۶ هزار نفر بهصورت حرفهای در این رشته ورزشی مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه قم یکی از فقیرترین استانهای کشور از نظر برخورداری از سرانههای ورزشی است، گفت: افزایش سرانههای ورزشی ارتباط مستقیمی با شکوفایی استعدادهای نهفته دارد.
رئیس فدراسیون تکواندو در پایان با قدردانی از همکاری و همراهیهای شهرداری قم در توسعه ورزش همگانی اضافه کرد: درخواست فدراسیون تکواندو از مجموعه مدیریت شهری قم بسترسازی جهت توسعه رشته ورزشی تکواندو در محلات پراستعداد شهر قم است.
قم با فقر و کمبود سرانههای ورزشی مواجه است
مدیرکل ورزش و جوانان استان قم نیز در این دیدارگفت: سرانه ورزشی قم 50 سانتیمتر به ازای هر فرد بوده که در مقایسه با میانگین کشوری یک و نیم متر با کمبود و فقر سرانهها روبهرو است.
ابراهیم سانی اظهار داشت: از زمان روی کار آمدن دکتر سقائیان نژاد در کسوت شهردار قم، تغییرات ملموسی در فضای سبز و سیما و منظر شهری شاهد هستیم.
وی ادامه داد: سرانه ورزشی قم ۵۰ سانتیمتر به ازای هر فرد بوده که در مقایسه با میانگین کشوری یک و نیم متر با کمبود و فقر سرانهها روبهرو است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان قم خاطرنشان کرد: استان قم وضعیت روبه رشدی در ورزش بهخصوص در رشتههای باستانی، کشتی پهلوانی، کبدی، اسکواش، تکواندو و کاراته دارد.
وی با بیان اینکه توسعه ورزش روستایی از اولویتهای مهم این اداره کل در سال جاری است، ابراز کرد: برخی از هیات های ورزشی استان با کمبود فضای اداری و سالنهای ورزشی مجهز روبهرو هستند.