سلامت

گسترش عرضه نان کامل ارتقا سلامت شهروندان را به دنبال دارد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم:

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم گفت:‌ گسترش واحدهای نانوایی عرضه کننده نان کامل در شهر قم و ترویج استفاده از این نوع نان‌ که به دلیل داشتن درصد سبوس بالا دارای خواص متعدد برای بدن است، موجب ارتقا سطح سلامت شهروندان می‌شود.

به گزارش ندای قم ،سعید محمدی درگفت‌وگویی اظهارداشت : به‌دنبال آن هستیم که واحدهای نانوایی عرضه کننده نان کامل در همه مناطق شهر قم وجود داشته باشد و شهروندان به سهولت بتوانند از این نوع نان سالم و با کیفیت که می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کند، استفاده نمایند.

وی با اشاره به اهمیت موضوع استفاده از نان کامل در سبد غذایی مردم، افزود: در همین رابطه قرارگاه نان کامل نیز در قم تشکیل شده و جلسه‌های آن با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط با موضوع به صورت مستمر برگزار می‌شود تا شرایط لازم برای افزایش سطح عرضه این نوع نان در شهر قم فراهم گردد.

وی با بیان این که تقاضای شهروندان عامل مهمی برای عرضه هر چه بیشتر نان کامل در قم است، ادامه داد: برای موفقیت اجرای طرح‌های مورد نظر در زمینه افزایش تعداد واحدهای نانوایی عرضه کننده نان کامل در شهر قم، نیاز است که مردم از این نوع نان بیشتر استقبال کنند و با خرید آن و ایجاد تقاضا، نانوایان را برای پخت نان کامل تشویق کنند.

محمدی گفت: اکنون ۲۵ واحد نانوایی در شهر قم، نان کامل با درصد سبوس بالا پخت می‌کنند که با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای افزایش تعداد واحدهای عرضه کننده این نوع نان‌ در تمامی مناطق شهر، تعداد نانوایی‌های مورد نظر در این رابطه به زودی از ۱۰۰ واحد فراتر خواهد رفت.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/6ogv

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا