اجتماعی

۸۰ درصد مصوبات سفر استاندار به بخش خلجستان اجرایی شده است

معاون استاندار قم:

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم گفت: خلجستان ظرفیت های بکر و ناشناخته ای دارد که باید بدرستی معرفی شده و مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش ندای قم ،سید مهدی قریشی چهارشنبه شب در جلسه با خیرین و کارآفرینان خلجستان که در شب میلاد حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام در شهر دستجرد برگزار شد با اشاره به توجه ویژه مدیریت ارشد استان به این بخش افزود: چندین بار حضور استاندار، معاونین استاندار و سایر مدیران استانی در بخش خلجستان حاکی از اهمیت و توجه به بخش بوده و موید آن نیز اجرایی شدن حدود ۸۰ درصد از مصوبات سفر استاندار به خلجستان است.
وی ادامه داد: آن بخش از مصوبات مثل زمین معروف ۱۱۵۱ هم که تاکنون اجرایی نشده بدلیل مشکلات پیچیده و گره های کوری است که از سالیان خیلی قبل تاکنون ایجاد شده و بحمدالله در حال رفع و باز شدن آن هستیم.
معاون استاندار نقش کارآفرینان در تحقق شعار سال را بسیار پررنگ دانست و ابراز کرد: تلاش کارآفرینان می تواند باعث رشد تولید شود و در نهایت بر مهار تورم را اثرگذار خواهند بود، لذا امسال بطور خاص سال کارآفرینی است.
قریشی تشکیل مجمع خیرین و کارآفرینان خلجستان توسط امام جمعه شهر دستجرد را ارزشمند برشمرد و گفت: امیدواریم این ابتکار امام جمعه محترم در دیگر شهرهای استان انجام شود و با محوریت ائمه جمعه موضوع کارآفرینی نیز مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
محور توسعه شهر دستجرد و بخش خلجستان مشخص شود
معاون استاندار قم با اشاره به ضرورت برنامه ریزی صحیح برای توسعه بخش گفت: با توجه به اینکه بخش خلجستان و خصوصا شهر دستجرد با همت مردم و مدیران در حال پیشرفت و توسعه می باشد، در همین ابتدا باید محور توسعه دقیقا مشخص گردد تا بعدها دچار مشکل و برخی آفات شهرهای بزرگ مثل آلودگی هوا، ازدحام و … نگردد.
وی ادامه داد: بعنوان نمونه با توجه به ظرفیتهای موجود مثل گردشگری یا گیاهان دارویی می توان یک هدف گذاری مشخصی را تعیین نمود، به طور مثال خلجستان را قطب تولید گیاهان دارویی قرار داده و ضمن افزایش کشت این گیاهان، صنایع مرتبط از جمله فراوری، بشته بندی و … را در این بخش توسعه داد.
تاکید براستفاده از نظرات کار آفرینان و بخش غیردولتی درتصمیم گیری ها
معاون استاندار قم در ادامه گفت: پیشنهاد میکنم مجموعه ای در بخش خلجستان برای موضوع توسعه تشکیل شود و اتفاقا همین مجموعه خیرین و کارآفرینان نیز میتواند این وظیفه را برعهده گرفته و با بررسی های کارشناسی و استفاده از نظرات نخبگان توسعه و پیشرفت خلجستان و شهر دستجرد را سمت و سو دهد.
قریشی استفاده از نظرات کارآفرینان را مورد توجه قرار داد و افزود: باید از نظرات کار آفرینان و بخش غیردولتی در تصمیم گیری ها استفاده شود و ما در استان نیز این موضوع را ابلاغ نموده ایم.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/lihj

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا