مراسم چهلمین روز ارتحال آیت الله یوسف پور برگزار شد
با حضور مسئولان کشوری ، استانی و اقشار مختلف مردم در قم:

مراسم چهلمین روز ارتحال آیت الله عبدالرحمان یوسف پور امام جمعه موقت کیش در قم برگزار شد.
به گزارشندای قم ، مراسم چهلمین روز ارتحال آیت الله یوسف پور امام جمعه موقت کیش شامگاه پنجشنبه با حضور شخصیتهای حوزوی، مسئولان استانی و اقشار مختلف مردم در قم برگزار شد.
در این مراسم آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار علیهمالسلام، حجت الاسلام والمسلمین اکبر اجاق نژاد تولید مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام والمسلمین نواب نماینده پلی فقیه در امور حج و زیارت، حجتالاسلام والمسلمین سیدجواد شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی در ایران، حجت الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش و حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی در این مراسم حضور یافتند.
احمد امیرآبادی فرمانده قرارگاه انرژی ستاد مشترک نیروهای مسلح کشور، سنگسری مدیرکل بازرسی وزارت کار، رفاه و اجتماعی، اکبر بهنام جو استاندار قم، روح الله امراللهی رئیس شورای اسلامی شهر قم، محمدرضا سوقندی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و جمعی از مسئولان استان و مدیریت شهری قم در این مراسم شرکت کردند.
حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله یوسف پور گفت: این عالم وارسته با اخلاص نیکو و بیان نافذ افراد بسیاری را گرد خود جمع کرد و در راستای تبلیغ دین اسلام قدمهای بزرگی برداشت.
استاد حوزه علمیه قم، با تأکید بر نقش بنیادین عزاداری امام حسین (ع) در حفظ هویت شیعه، گفت: بقای تشیع در گرو زنده نگهداشتن نام و راه سیدالشهدا (ع) است.
وی افزود: در زیارات متعدد، جمله «اشهد انک رجا» را خطاب به امام حسین (ع) تکرار میکنیم؛ این یعنی باور به زنده بودن آن حضرت و استمرار راه او در جان و جامعه شیعی.
حجت الاسلام مؤمنی گفت: عزاداری برای امام حسین (ع)، نه تنها یک شعائر مذهبی، بلکه عامل اصلی زمینگیر کردن دشمنان دین است؛ دشمنی که هم در عرصه ظاهری و هم در میدان نبرد با ارزشها، به واسطه عزای حسینی متوقف میشود.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به تعبیر پیامبر اکرم (ص) که فرمودند «انا من حسین»، خاطرنشان کرد: درک این جمله به معنای فهم استمرار رسالت الهی از طریق قیام عاشوراست و پیام عاشورا تنها محدود به اشک و اندوه نیست، بلکه احیای عقلها، پالایش اخلاق فردی و اجتماعی، و تقویت جنود عقل از رهگذر این مصیبت بزرگ حاصل میشود.
وی ادامه داد: عزای امام حسین (ع) جزو اعظم شعائر الهی و از بزرگترین مصادیق «تعظیم شعائر» است، تا جاییکه اگر نام اباعبدالله (ع) در جامعه بلند و پرطنین شنیده شود، این طنین تا عرش الهی امتداد مییابد و موجب نزول برکات میشود.
حجتالاسلام والمسلمین مؤمنی با بیان اینکه سرمایهگذاری در راه امام حسین (ع)، تنها یک بخش از مال یا زمان انسان نیست بلکه همه هستی او را شامل میشود، گفت: کسی که در مسیر مبارزه با رذائل اخلاقی و تقویت فضائل انسانی قدم برمیدارد، در حقیقت با کاروان عاشورا همراه شده و بخشی از جنود عقل را در وجود خود پرورش داده است.
این استاد اخلاق در پایان تأکید کرد: کربلا فقط یک واقعه تاریخی نیست؛ یک جریان مستمر تربیتی است که اگر با آن درگیر شویم، به مقام همراهی با امام میرسیم و این همراهی، سرچشمه همه رشدها و تحولات حقیقی در زندگی فردی و اجتماعی ما خواهد بود.