اجتماعیویژه

قم کمترین تعداد زندانی زن را دارد

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی تربیتی استان قم :

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی تربیتی استان قم با بیان اینکه در قم پایین‌ترین تعداد زندانی زن را داریم گفت: اغلب زندانیان زن در استان، در رابطه با جرایم عمومی هستند، برای توانمندسازی آنان کارگاه‌های ویژه‌ای مانند، خیاطی و لوازم کادویی فعال است.
به گزارش ندای قم ،علی‌اصغر رنجبر روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به مشارکت کارآفرینان و خیران حوزه اشتغال در امر اشتغال‌زایی زندانیان اظهارداشت : ۶۳ درصد افراد محبوس در زندان‌ها و مراکز ندامتگاهی استان مشغول به کار هستند، این نرخ در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۳ درصد بود و اکنون ۵۰ درصد رشد پیدا کرده است.
رنجبرافزود: ۱۴ هزار مترمربع فضای کارگاهی در زندان‌های استان وجود دارد، نیازمند کمک‌های همه کارآفرینان و خیران اشتغال هستیم، تا بهترین شرایط را برای درآمدزایی زندانیان به‌ویژه زندانیان رای باز فراهم کنیم.
وی با اشاره به حضور شرکت‌ها در اشتغال‌زایی زندانیان خاطرنشان کرد: شرایط به گونه‌ای است، که زندانیان نه تنها در دوران حبس، بلکه پس از آزادی هم به استخدام شرکت‌ها در می‌آیند و مشغول به کار می‌شوند.
مدیرکل زندان‌های استان با ذکر این نکته که در این استان در حوزه فنی و حرفه‌ای اقدام‌های بسیار خوبی برای اشتغال زندانیان صورت گرفته بیان داشت: فعالیت نخستین مرکز فنی و حرفه‌ای کشور در زندان‌ها، در سال‌های اخیر در قم آغاز شد، به‌تازگی نیز کارآفرینان مستعدی مراجعه کردند، امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت بهره ببریم.
مدیرکل زندان‌های استان همچنین تاکید کرد: با توجه به کارگاه‌های خیاطی که در زندان‌های استان فعال است، دستگاه‌های متولی مانند آموزش و پرورش و دانشگاه‌ علوم پزشکی تولید لباس دانش‌آموزی و گان بیمارستانی را به زندان‌ها واگذار کنند.
وی گفت: تولید این کالاها با کمترین قیمت توسط زندانیان صورت می‌گیرد، درآمد حاصل هم مستقیم به حساب زندانی واریز می‌شود، و اداره‌کل زندان‌ها حتی یک ریال ذینفع نیست.
مدیرکل زندان‌های قم بدون اشاره به تعداد افراد محبوس در زندان‌های استان گفت: در زندان‌های استان، ۳۸ درصد جرایم، عمومی است، ۳۲ درصد مواد مخدر و ۳۰ درصد نیز مربوط به سایر جرایم می‌باشد.
رنجبر با بیان اینکه در قم پایین‌ترین تعداد زندانی زن را داریم گفت: اغلب زندانیان زن در استان، در رابطه با جرایم عمومی هستند، برای توانمندسازی آنان کارگاه‌های ویژه‌ای مانند، خیاطی و لوازم کادویی فعال است.
وی در بخشی از سخنان گفت: ۱۵ درصد کودکان و افراد کمتر از ۱۸ سال که در کانون اصلاح و تربیت استان هستند، نیز به کارآموزی و تحصیل اشتغال دارند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/brqu

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا