قم نیازمند ردیف بودجه اختصاصی سنواتی برای رسیدن به میانگین سرانه ملی فضای آموزشی است
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم :
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم با بیان ضرورت تصویب برخی قوانین برای توسعه عادلانه فضاهای آموزشی در کشور تصریح کرد: لازم است تا برای استان قم، یک ردیف بودجه اختصاصی در بودجه سنواتی با عنوان احداث فضاهای آموزشی استان قم تخصیص یابد.
به گزارش ندای قم،احمدرضا اجتهادی امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به حضور جمعی از مسئولان آموزش و پرورش قم در نشست مجمع نمایندگان استان و با تقدیر از زحمات حجج اسلام مجتبی ذوالنوری و قاسم روانبخش و همچنین محمد منان رئیسی به عنوان نمایندگان مردم ولایتمدار دیار کریمه اهل بیت (س) در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در این جلسه وضعیت فضاهای آموزشی استان تشریح شد و نیازهای این عرصه مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: یکی از خواسته های مهم در این زمینه، لزوم وضع قانون در بودجه های سنواتی برای انشعابات فضاهای آموزشی بویژه پروژه های خیّری است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان در ادامه اضافه کرد: احیای قانون بر و کف، خواسته دیگر ما از نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی است؛ با این توضیح که پیش از این تأسیس مدارس نیاز به پروانه نداشت و تنها با اخذ مجوز بر و کف از شهرداری ها، بدون هزینه اقدام به ساخت مدرسه می شد؛ اما اخیرا با وجود برخی ضوابط قانونی جدید، شهرداری ها قانون بر و کف را لغو شده می دانند که این امر، مشکلاتی برای توسعه فضاهای آموزشی پدید آورده است.
اجتهادی «تعیین تکلیف متولی زمین با کاربری آموزشی» را از دیگر خواسته های دست اندرکاران عرصه نوسازی مدارس از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: درخواست ما این است که با تصویب یک قانون جامع، تکلیف این موضوع به صراحت مشخص شود تا برخی قوانین فعلی مانند قانون 101 شهرداری ها و بویژه تبصره 3 آن، مانعی برای توسعه فضاهای آموزشی نباشد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم در توضیح بیشتر این نکته اذعان کرد: این قانون باید متولی واگذاری زمین با کاربری آموزشی به آموزش و پرورش و نحوه این تملک را در کنار موضوع تأمین کننده منابع مالی به وضوح تبیین کند.
وی همچنین به تعیین بودجه اختصاصی سنواتی برای توسعه عادلانه فضاهای آموزشی استان هایی مانند سیستان و بلوچستان توجه داد و گفت: پیشنهاد ما این است که این بودجه برای همه استان هایی که فضاهای آموزشی در آن ها کمتر از میانگین کشوری است تخصیص یابد تا استان قم را نیز شامل شود.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم ابراز امیدواری کرد با همیاری و تعامل بیشتر همه مردم، مسئولان و خیران دیار کریمه اهل بیت (س) بویژه نمایندگان محترم مردم نجیب استان در مجلس شورای اسلامی و همچنین عنایت مسئولان ملی به جهانشهر قم، بتوان گام های بلندتری برای توسعه عادلانه فضاهای آموزشی در عُشّ آل محمد (ص) با محوریت شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» و در مسیر تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی برداشت.