اجتماعی

عرضه نان کامل در قم افزایش می‌یابد

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور :

شورای سیاست‌گذاری آرد و نان استان، افزایش عرضه پخت نان کامل در ۱۷۰ نانوایی قم را تصویب کرد.

به گزارش ندای قم، محمداسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور،  روز سه شنبه در شورای سیاستگذاری امور آرد و نان شهرستان قم، گفت: در حال حاضر استان قم شهری است که با سه کارخانه تولید آرد گندم کامل و ۳۰ نانوایی با هدف پخت نان کامل فعالیت می‌کند که همین امر باعث شد تا شهر قم به عنوان شهر آزمایشی برای پخت نان کامل در کشور در نظر گرفته شود.

او ادامه داد: با توجه به اینکه قوت غالب در کشور نان است و تولید نان کامل با سبوس ۹۶ درصدی باعث پیشگیری از برخی از بیماری‌ها می‌شود تلاش داریم در تمامی استان‌ها، تجربیات استان قم در تهیه نان کامل را ارائه کنیم تا پخت نان کامل در کشور رواج پیدا کند.

در ادامه این جلسه داوود امامی، رئیس آکادمی ملی نان ایران هم گفت: در سفر به قم تفاهم‌نامه‌ای با اداره کل غله استان قم مبنی بر ایجاد آکادمی آموزش نانوایان در قم به امضا رسید.

زهرا عبداللهی، رئیس گروه سیاست‌های امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورای سلامت کشور هم در این جلسه گفت: با سفر به قم و بازدید از سه کارخانه و نانوایی‌های پخت نان می‌توان گفت نان‌های تولید شده در واحد‌های نانوایی‌ها با کیفیت است و مردم هم از عرضه این نان استقبال می‌کنند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/izjm

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا