مدیرکل حفاظت محیطزیست استان قم گفت: حفاظت از طبیعت و محیط زیست با تکیه بر قوانین و ضوابط حتی اگر سختگیرانه باشند، تا حدودی مؤثر است و در واقع آنچه اهمیت بسزایی دارد، توسعه فرهنگ و اخلاق زیست محیطی در جامعه است.
به گزارش ندای قم، محمدحسین بازگیر در دیدار با رئیس و جمعی از مسؤولان دانشگاه قم طی سخنانی اظهار کرد: حفاظت از طبیعت و محیط زیست با تکیه بر قوانین و ضوابط حتی اگر سختگیرانه باشند، تا حدودی مؤثر است و در واقع آنچه اهمیت بسزایی دارد، توسعه فرهنگ و اخلاق زیست محیطی در جامعه است.
وی بر ضرورت مردمی شدن و مشارکت آحاد جامعه در حفظ و حراست از محیط زیست بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی تأکید کرد و گفت: اقشار مختلف مردم از بانوان خانه دار تا فعالان اقتصادی و مدیران دولتی، همه باید نسبت به مسأله محیط زیست متعهد و دغدغه مند باشند.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان قم از اقدامات زیست محیطی دانشگاه قم قدردانی کرد و گفت: حضور بیش از ۱۳ هزار دانشجوی ایرانی و خارجی در این مرکز علمی و پژوهشی، ظرفیت بسیار بزرگی است که می تواند در جهت توسعه و تعمیق فرهنگ زیست محیطی در جامعه بسیار مهم و مؤثر باشد.
اقدامات دانشگاه قم در جهت توسعه فعالیتهای زیست محیطی
حجتالاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی در این جلسه، گفت: این خطه با مشکلات متعدد زیست محیطی مواجه است، اما قطعاً ظرفیت های علمی و پژوهشی بسیاری نیز برای فائق آمدن بر این مشکلات در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه امروزه موضوع محیط زیست از منظر مطالعات انسانی بسیار مورد توجه قرار گرفته است، اظهار کرد: شهر مقدس قم جایگاهی بی نظیر برای پرداختن به علوم اسلامی و انسانی است و می تواند آموزههای اخلاقی و الهیاتی در حوزه محیط زیست را به خوبی در عرصههای ملی و بینالمللی ارائه دهد.
رئیس دانشگاه قم با بیان اینکه این مجموعه میتواند در این راستا محور برنامهها و اقدامات قرار بگیرد، تصریح کرد: دانشگاه قم در جهت توسعه فعالیتهای زیست محیطی اقداماتی نظیر راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب، استفاده از انرژی خورشیدی و گسترش فضای سبز را به انجام رسانده است.