اجتماعی

صاحبان ۷۷ اثر برگزیده درهفته پژوهش تجلیل می‌شوند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم:

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم، با اشاره به برگزاری آیین تجلیل از پژوهشگران برتر هفته پژوهش، گفت: امسال ۱۵۵ اثر به دبیرخانه هفته پژوهش ارسال شد که از میان آن‌ها، ۷۷ اثر توسط داوران به‌عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند و روز20 آذرماه تجلیل می شوند.
به گزارش ندای قم ،یعقوب نوروزی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، درباره دسته‌بندی برگزیدگان افزود: در میان برگزیدگان، ۱۲ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها ، ۱۰ نفر از حوزه فناوری، ۱۰ نفر از کارمندان، ۱۰ نفر از دانشجویان، چهار نفر از پژوهشگران آزاد، چهار نفر از طلاب حوزه علمیه، چهار نفر از دانش‌آموزان و صاحبان چهار واحد صنعتی حضور دارند.
وی با اشاره به نقش نهادهای مختلف در تولید آثار برتر گفت: دانشگاه قم با ۱۵ برگزیده، آموزش و پرورش با هشت اثر و دانشگاه علوم پزشکی با ۶ اثر برتر بیشترین سهم را در میان برگزیدگان داشته‌اند.
وی درباره ترکیب موضوعی آثار برتر امسال اظهار داشت: ۵۸ درصد از پژوهشگران برتر در حوزه علوم انسانی فعالیت دارند. همچنین ۳۰ درصد از آثار برگزیده مربوط به حوزه‌های فنی و مهندسی و هشت درصد به علوم پایه اختصاص داشته‌است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم ضمن تقدیر از مشارکت گسترده پژوهشگران، تأکید کرد: این آمار نشان‌دهنده ظرفیت بالای علمی استان در حوزه پژوهش و فناوری است و ضرورت حمایت از توسعه این حوزه بیش از پیش احساس می‌شود.
پژوهش‌محوری و ارتقای زیرساخت‌ها، اولویت استان قم
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قم، با اشاره به تقسیم‌بندی مسئولیت‌های حوزه‌های مختلف کارآفرینی و پژوهش در استان گفت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیت حوزه کارآفرینی، جهاد کشاورزی مسئولیت بخش کشاورزی، اداره کل صمت مسئولیت صنعت، معاونت علمی دانشگاه‌ها مسئولیت حوزه دانشجویی و معاونت توسعه استانداری مسئولیت فعالیت‌های پژوهشی مدیران اجرایی را بر عهده دارند.
جواد شاکر آرانی با تأکید بر اهمیت حمایت از زیرساخت‌های پژوهشی افزود: برای نخستین بار، امسال بخشی ویژه برای خیرینی که در توسعه زیرساخت‌های پژوهشی فعالیت دارند، در نظر گرفته شده‌است.
شاکر آرانی از برگزاری آیین تجلیل از پژوهشگران برتر قم در تاریخ ۲۰ آذرماه خبر داد و گفت: این آیین با هدف تقدیر از نخبگان علمی استان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های علمی این استان گفت: تولید و نشر معارف اسلامی یکی از مهم‌ترین توانمندی‌های علمی قم است، همچنین بیش از ۲ سوم از دانشجویان و اساتید این استان در رشته‌های علوم انسانی مشغول به فعالیت هستند.
وی بر اهمیت تبدیل نتایج پژوهش‌های دانشگاهی به راهکارهای عملی تأکید کرد و بیان داشت: پژوهش‌ها باید در نهایت منجر به بهبود شرایط کسب‌وکار و ارتقای سبک زندگی مردم شوند، این مسئله نقش کلیدی در رشد اقتصادی و اجتماعی استان قم خواهد داشت.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/0yot

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا