تولید ۹۲۵ هزار تُن محصولات دامی طی سهسال گذشته
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم خبرداد:
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: طی دولت سیزدهم در حدود سه سال گذشته ۹۲۵ هزار تُن محصولات دامی شامل تخم مرغ، گوشت مرغ، گوشت قرمز و شیر در این استان تولید شد.
به گزارش ندای قم، منصور دیان اردستانی در گفتوگویی اظهار داشت: در همین رابطه طی مدت یاد شده بیش از ۷۵ هزار تُن گوشت مرغ، ۳۴۲ هزار تُن تخم مرغ، ۸۱ هزار تُن گوشت قرمز و ۴۲۷ تُن شیر توسط بهرهبرداران حوزه دام و طیور استان قم تولید شد.
وی افزود: همچنین در این مدت ۸۰۰ درخواست فنی در خصوص واحدهای مرغداری استان مورد بررسی قرار گرفت و ۲۳ جلسه و همایش پیرامون راهکارهای استفاده از بقایای کشاورزی در خوراک دام با حضور کشاورزان و دامداران در قم برگزار شد.
وی ادامه داد: با تلاش صورت گرفته در حدود سه سال گذشته اقدامهای لازم برای اصلاح نژاد دام سبک و سنگین برای بیش از ۱۲ هزار راس دام در قم انجام شد و برای ۷۳۷ هزار راس دام کار پلاک کوبی و هویت گذاری صورت گرفت.
گفتنی است افزایش تعداد واحدهای مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویتها برای جذب سرمایهگذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده میشود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.