اجتماعی

تولید و توزیع کود سولفات پتاسیم جهشی شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم:

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم گفت: در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم برای تقویت بخش کشاورزی و افزایش راندمان تولید، شاهد جهش چشمگیری در تولید، توزیع و مصرف کودهای پتاسه یارانه‌ای در این استان هستیم.

به گزارش ندای قم، حسین زند در گفت‌وگویی بیان کرد: این کود که نقشی اساسی در ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی ایفا می‌کند، در سال پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم، به میزان ۵۰۰ تُن در قم توزیع و مصرف شد، که با حمایت‌های هدفمند و برنامه‌ریزی‌های دقیق در این دولت، شاهد افزایش تا ۴۲۰ درصدی توزیع و مصرف این نهاده استراتژیک در استان هستیم. به طوری که از آغاز دولت سیزدهم تاکنون حدود پنج‌هزار تُن انواع کود پتاسه در قم توزیع و مصرف شده‌است.

وی بیان داشت: با توزیع و مصرف یک‌هزار و ۵۰ تن انواع کودهای پتاس در سال اول آغاز به کار دولت سیزدهم نسبت به سال قبل، بیش از ۵۰ درصد افزایش توزیع و مصرف داشته‌ایم. این میزان توزیع و مصرف در سال دوم به حدود یک‌هزار و ۷۰۰ تُن و در سال سوم به ۲ هزار و ۱۰۰ تُن افزایش یافت که شاهد رشد ۴۲۰ درصدی در توزیع و مصرف این نهاده استراتژیک در سال سوم نسبت به آغاز کار دولت سیزدهم بوده‌ایم.

زند با اشاره به مزایای سولفات پتاسیم برای کشاورزان، افزود: سولفات پتاسیم یکی از مهم‌ترین کودهای شیمیایی مورد نیاز بخش کشاورزی است که نقش به‌سزایی در افزایش مقاومت گیاهان در برابر تنش‌های محیطی، آفات و بیماری‌ها دارد. همچنین این کود با بهبود کیفیت خاک و افزایش جذب آب توسط گیاه، به رشد و باردهی بهتر محصولات کمک می‌کند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم گفت: رشد چشمگیر تولید کود سولفات پتاسیم در استان، نمونه‌ای بارز از اهتمام دولت سیزدهم به توسعه پایدار بخش کشاورزی با تکیه بر دانش و فناوری است. این مهم، نویدبخش تحولات مثبت در این حوزه، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تلاش‌های جهادگران این عرصه و درنهایت افزایش امنیت غذایی کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: با تداوم حمایت‌ها و برنامه‌ریزی‌های هدفمند، می‌توان شاهد رشد روزافزون تولید سولفات پتاسیم در استان قم و خودکفایی کامل کشور در تولید این محصول استراتژیک باشیم. این امر ضمن ارتقای کیفی محصولات کشاورزی، به رونق اقتصادی و امنیت غذایی کشور نیز کمک خواهد کرد. این امر علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، به رونق تولید داخلی، ایجاد اشتغال و توسعه پایدار بخش کشاورزی در استان نیز کمک می‌کند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/zopy

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا