
مدیر موکب امامزادگان استان قم گفت: موکب امامزادگان قم در شهر سامرا با برپایی خیمه خدمت رسانی، طی ۱۵ روز منتهی به اربعین حسینی ضمن برگزاری برنامه مذهبی، ۳۶۶ هزار پرس غذای اصلی و میان وعده را بین زائران توزیع کرد.
به گزارش ندای قم ،حجت الاسلام سیدمحمدرضا حسینی صدر در گفت وگویی افزود: این موکب برای هشتمین سال متوالی از دهم تا بیست و پنجم ماه صفر در شهر سامرا فعالیت کرد و در طول این مدت به صورت شبانه روزی خدمات مختلفی را به زائران ارائه داد.
وی افزود: در این موکب سه وعده اصلی صبحانه، ناهار و شام به همراه چندین میان وعده شامل شربت های طبیعی و میوه های فصلی در اختیار زائران قرار گرفت.
به گفته وی، صبحانه شامل نان و پنیر، ناهار آب دوغ خیار به عنوان غذای اصیل ایرانی و شام نیز در قالب نان داغ و کباب داغ و خوراک مرغ تهیه و بین زائران توزیع شد.
مدیر موکب امامزادگان قم با اشاره به استمرار خدمت رسانی تا اذان صبح گفت: این برنامه با هدف پوشش حداکثری زائرانی که در ساعات مختلف شبانه روز وارد سامرا می شوند، طراحی و اجرا شد.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع طی این مدت ۳۶۵ هزار و ۶۰۰ پرس غذای اصلی و میان وعده بین زائران توزیع شد و این حجم از خدمت رسانی به همت ۷۵ نفر از خادمان اعزامی استان قم امکان پذیر گردید.
حسینی صدر گفت: تمامی خادمان این موکب به صورت جهادی و با انگیزه خالصانه در سامرا حضور یافتند تا در مسیر خدمت به زائران امام حسین(ع) و امامین عسکریین(ع) سهمی ایفا کنند.