اجتماعیویژه

تجمع بزرگ رهروان زینبی بانوان خادم یار

به همت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم برگزارشد :

به همت کل اوقاف و امور خیریه استان قم تجمع بزرگ رهروان زینبی سلام الله علیها بانوان خادم یار در امامزاده شاه سید علی(ع) برگزار شد.
به گزارش ندای قم ،پیش از ظهر روزسه شنبه همزمان با سالروز شهادت امام سجاد (ع) با حضور ۴۵۰ بانوی خادم امامزادگان استان قم تجمع بزرگ رهروان زینبی سلام الله علیها در سالن اجتماعات امامزاده شاه سید علی (ع) برگزار شد .
حضرت زینب(س) نگذاشت جای جلاد و شهید عوض شود
استاندار قم دراین تجمع گفت: پیروزی ملت ایران در دو جنگ تحمیلی، به خاطر پیروی از فرهنگی است که حضرت زینب سلام الله علیها راوی و نگاهبان آن بوده است. اکبر بهنام‌جو اظهار کرد: هشت سال دفاع مقدس و 12 روز مقاومت در جنگ تحمیلی اخیر، مرهون فرهنگ عاشورایی ملت ایران است که در هر دو جنگ موجب پیروزی ما شد.
وی افزود: حضرت زینب سلام الله علیها راوی بزرگ عاشوراست که با بیان رسا و شجاعانه خود در کوفه و شام، اجازه نداد جای جلاد و شهید عوض شود. استاندار قم با بیان اینکه ایشان نقشی اساسی در زنده نگاه داشتن فرهنگ عاشورا و تاریخ اسلام دارند گفت: اگر ایشان نبودند و چنین کاری نمی‌کردند، قطعا امروز اثری از شیعه نبود.
وی ادامه داد: مکتب تشیع در بخشی از تاریخ خود مدیون رشادت‌های حضرت زینب کبری سلام الله علیها است؛ امروز هم بانوان ایرانی زینب‌وار خانواده‌هایشان را مدیریت می‌کنند و در تربیت فرزندانشان می‌کوشند. بهنام‌جو با اشاره به مقاومت شجاعانه و رشک‌برانگیز همسران شهدا عنوان کرد: باید گفت بخشی از شجاعت و دلیری شهدا و جانبازان، به خاطر داشتن همسر و مادرانی این چنین است.
جامعه ما در حوزه فرهنگ نیازمند زنانی مقاوم و زینب‌گونه است
نماینده عالی دولت در استان قم گفت: زنانی که در بقاع متبرکه و در نقش‌های مختلف از جمله خادمی افتخاری این امکان فعالیت می‌کنند هم اینگونه‌ هستند و بر انتفال فرهنگ دینی و مذهبی به اقشار مختلف تاثیرگذارند.
وی اضافه کرد: همکاری و نقش‌آفرینی زنان در بخش‌های فرهنگی بقاع متبرکه، موجب تاثیرگذاری بالایی می‌شود به خصوص اینکه امروز جامعه ایران در حوزه فرهنگ نیازمند زنانی مقاوم و زینب‌گونه است.
بهنام جو زنان و همسران شهدا را مصداق عینی مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان دانست و افزود: در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم منحوس صهیون، زنان ایران اسلامی یک بار دیگر نشان دادند ضمن زندگی زینب وار، با ایثار و از خودگذشتگی در برابر دشمن با صلابت می‌ایستند.
بهنام‌جو با بیان اینکه مدیریت ارشد اوقاف استان قم اقدامات گسترده‌ای را سامان‌دهی کرده و شاهد برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های فرهنگی، قرآنی و اجتماعی با محوریت بقاع متبرکه هستیم گفت: حرم حضرت معصومه سلام الله علیها نگین استان قم و یکی از قطب‌های مذهبی ایران اسلامی است و در این بین بقاع متبرکه هم به عنوان مراکزی پایدار در عرصه فرهنگ و دین، مشغول فعالیت هستند.
زنان، تاثیرگذارترین قشر جامعه هستند
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم نیز دراین تجمع گفت: زنانی که در مکتب الهی گام بردارند نقش مثبتی در جامعه ایفا می‌کنند و سبب رونق عبودیت حق و پیشبرد اهداف انبیای الهی خواهند شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری با بیان اینکه زنان، تاثیرگذارترین قشر جامعه هستند اظهار کرد: این تاثیرگذاری می‌تواند مثبت یا منفی باشد؛ زنانی که در مکتب الهی گام بردارند نقش مثبتی در جامعه ایفا می‌کنند و سبب رونق عبودیت حق و پیشبرد اهداف انبیای الهی خواهند شد.
وی افزود: زنانی هم که نقش منفی داشته باشند و در نقطه مقابل حرکت کنند، جامعه را به سمت سقوط سوق می‌دهند.
وی ادامه داد: برخی تصور می‌کنند منظور از خیانت، کاری منافی عفت است ولی هیچ مفسری چنین سخنی نگفته و این امر با اصول قرآنی ما سازگار نیست چرا که همسر هیچ پیامبری به مفاسد اخلاقی آلوده نشده است ولی منظور از خیانت به اتفاق آرای مفسرین، جاسوسی است.
اسکندری با بیان اینکه زنان این دو پیامبر، اسرار خانه‌هایشان را به اطلاع مخالفان می‌رساندند گفت: حفظ اسرار نظام و جامعه اسلامی، یکی از مهمترین وظایف همه آحاد جامعه به خصوص زنان است به ویژه در شرایط کنونی که دشمنان با امکانات فراوان سایبری و تلفنی، درصدد کسب اطلاعات خاص هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم به آیه دیگری در مورد آسیه همسر فرعون اشاره و ابراز کرد: قرآن می‌فرماید خدا براى کسانى که ایمان آوردند، زنِ فرعون را مثال زده است آنگاه که گفت:پروردگارا، براى من به نزد خود خانه اى در بهشت بنا کن، و مرا از [گزند] فرعون و عمل او نجات ده، و مرا از قوم ستمکاران رهایى ده.
وی افزود: این زن بزرگوار با تاثیرگذاری که روی فرعون داشت، همه جلوی کشته شدن پیامبر الهی را گرفت و هم تصمیمات منفی پادشاه علیه او را خنثی می‌کرد، به عبارتی یار با وفای رسول الهی زمان خود بود.
اسکندری با اشاره به جنگ تحمیلی 12 روزه و نقش جامعه زنان ایرانی عنوان کرد: بانوان کشورمان به میدان آمدند و کاری کارستان کردند؛ از گوینده خبر صدا و سیما یعنی سحر امامی که شجاعانه و بدون ترس، زینب‌گونه ایستاد و شهره عالم شد تا زنانی که شاید به ظاهر مطابق اندیشه و اعتقاد ما نیستند ولی زمانی که دیدند استقلال کشور در معرض خطر است، به میدان حمایت از کشور و نظام آمدند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم بیان کرد: دشمنان نباید به موشک‌ها و هواپیماهایشان بنازند چرا که سلاح اصلی ما، روحیه مقاومت مردان و زنانمان است که هیچ وقت تضعیف نمی‌شود.
حضرت زینب(س) الگوی شناخت مسئله و کنشگری عالمانه است
مدیرکل زنان و خانواده استانداری قم نیز در این تجمع با بیان اینکه زنان، تاثیرگذارترین قشر جامعه هستند اظهار کرد: حضرت زینب سلام الله علیها در لحظه‌ای که همه چشم‌ها به او دوخته شده بود، انتخابی درست کرد و مسیر تاریخ را تغییر داد و امروز ما همه مدیون این انتخاب و روحیه ولایت‌مداری هستیم.
‌‌فاطمه حیدری افزود: اگر امروز چادر به عنوان حجاب برتر بر سر ماست و عفاف، سلاح کارآمد ماست، به خاطر همان انتخاب درست زینبی است آن هم در لحظاتی که می‌توانست صرفا در غم از دست دادن امام زمان خویش و برادرش گریه و شیون کند.
وی با بیان اینکه کنش درست و آگاهانه و عالمانه حضرت زینب سلام الله علیها در میانه میدان، کاری بزرگ و همسنگ رسالت مردان الهی بوده است گفت: اگر قرار باشد امروز از ایشان درس بگیریم، آن درست شناخت درست مسئله و رصد صحیح میدان است، اینکه در هر نقطه‌ای که هستیم، بتوانیم مسائل و موضوعات مهم را به درستی بشناسیم و کنشگری درست داشته باشیم.
وی ادامه داد: در گام دوم باید اقدام عالمانه و آگاهانه داشته باشیم، برخی مسئله را به درستی می‌شناسند ولی در همان مرحله متوقف می‌مانند اما حضرت زینب سلام الله علیها مرحله دوم را هم به خوبی انجام داد؛ میدان را به دست گرفت و مختصاتی برایش ترسیم کرد که یزید و همه سپاهیان شیطان به خواری و ذلت افتادند.
حیدری خاطرنشان کرد: بُرد اقدام حضرت زینب سلام الله علیها به یک روز کوتاه در دهم محرم سال 61 یا چند سال بعد از آن محدود نشد بلکه 1400 سال بعد و امروز، همچنان تازه و تاثیرگذار است.
مدیرکل زنان و خانواده استانداری قم با بیان اینکه ایشان بهترین نمونه و الگو برای زن ایرانی و مسلمان به شمار می‌روند گفت: در روزهای بعد از جنگ تحمیلی اخیر، به خانواده شهدا رفتیم و دیدیم که همسران و مادران شهدا با قامتی استوار ایستاده‌اند و سخن می‌گویند، امری که موجب شد به خود ببالم که در سرزمینی زیست می‌کنم که چنین زنانی تربیت یافته‌اند و قرار است فرزندانی تربیت کنند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/gf9m

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا