اجتماعیویژه

برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو نیازمند اختصاص زمین هستیم

رئیس هیات امنای دانشگاه شهاب دانش:

ندای قم / روح اله کرمانی ؛رئیس هیات امنای دانشگاه شهاب دانش  گفت :از آنجا که هرسال شاهد استقبال دانشجویان برای تحصیل در این دانشگاه هستیم متاسفانه درحال حاضر ظرفیت پذیریش این دانشگاه باتوجه به فضای محدودی که دارد تکمیل شده است و برای افزایش  ظرفیت پذیریش و ایجاد زیرساخت ها نیازمند اختصاص زمین برای توسعه این دانشگاه هستیم در این زمینه  از مسئولان استان  تقاضا داریم مساعدت لازم را جهت واگذاری زمین به این مجموعه دانشگاهی انجام دهند.

دکتر مهدی کراری پیش از ظهر روز پنجشنبه  درنشست خبری رییس و معاونین های دانشگاه شهاب دانش که به مناسبت ایام روز دانشجو در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد طی سخنانی اظهارداشت: از سال ۸۳ ایده تاسیس دانشگاهی غیرانتفاعی به دلیل کمبود رشته های فنی در استان قم ارائه شد و این دانشگاه سال ۸۵ به همین منظور تاسیس شد.

وی افزود : سال ۸۹ دانشگاه به منطقه ‌پردیسان منتقل شد و در مقطع کارشناسی ارشد هم دانشجو پذیرفت و در رتبه بندی وزارت علوم جزء هفت دانشگاه برتر کشور معرفی و سال ۹۶ به عنوان دانشگاه تعریف و سه دانشکده در آن ایجاد شد.

تاکنون 10 هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند

رئیس هیات امنای دانشگاه شهاب دانش   اضافه کرد :این دانشگاه دارای ۳۸۰۰ دانشجو است که از این تعداد ۱۳۰۰ دانشجو ورودی جدید هستند که دو تا سه نفر در مقطع دکترا، ۲۵۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد در ۲۳ رشته و مابقی در مقطع کارشناسی در ۲۵ رشته به تحصیل می پردازندو تاکنون 10 هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.

کراری افزود: ۶۰ عضو هیات علمی به صورت تمام وقت و ۲۰۰ نفر به صورت حق التدریس در این دانشگاه فعالیت می کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه شهاب دانش تصریح کرد: هم اکنون ۱۵۰ دانشجو از کشور افغانستان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که انجمن علمی و انجمن رباتیک را تشکیل داده اند و نشست های علمی برگزار می کنند.

وی خاطرنشان کرد: پذیرش دانشجویان افغانستانی دراین دانشگاه از طریق کنکور سراسری بود اما مجوز پذیرش ۱۰۰ دانشجو از وزارت علوم اخذ شده و افراد به شرط شرکت در کنکور می توانند از طریق مصاحبه پذیرش شوند که درصورت پذیرش این تعداد در ترم جاری، از سوی وزارتخانه قول افزایش ظرفیت برای جذب تعداد بیشتر اخذ شده است.

۹۰ درصد دانشجویان این دانشگاه بومی هستند

رئیس هیات امنای دانشگاه شهاب دانش گفت: ۹۰ درصد دانشجویان این دانشگاه بومی هستند و ما توانستیم از رفتن فرزندان شهرمان به سایر شهرها و مشکلاتی که برای دانشجو و والدین آنان به وجود می آید جلوگیری کنیم اما ظرفیت فیزیکی دانشگاه برای جذب دانشجو تکمیل شده است.

وی بابیان اینکه دانشگاه شهاب دانش با ۳۸۰۰ دانشجو دارای دو ونیم هکتار زمین است افزود: درحالی که زمین های اطراف دانشگاه کاربری آموزشی دارد اما  علیرغم پی گیری های صورت گرفته  هنوز در اختیار ما قرار نگرفته است  البته  در این زمینه از سوی استانداری قول های  دادند که امیدواریم هرچه زودتر عملی شود.

درخشش دانشگاه شهاب دانش در رشته های ورزشی و علمی

کراری با اشاره به برخی از ویژگی های این دانشگاه اظهارداشت: حمایت از انجمن های علمی و فناوری، برپایی مسابقات ورزشی و کسب رتبه نخست در المپیاد ورزشی بین دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی کشور، قهرمانی در رشته های کشتی و دو میدانی، برپایی دوره های آموزشی و عملی در کنار دروس تئوری از جمله اقدامات این دانشگاه است.

وی گفت: دکترای هوش مصنوعی کامپیوتر، رشته مهندسی پزشکی و ایجاد مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی ورزشی از جمله رشته های جدید دراین دانشگاه است.

وی با بیان اینکه این دانشگاه برای اخذ تصمیمات دانشجو محور است، گفت: “ارزیابی اساتید” انتهای هر ترم انجام می شود و اساتیدی که دانشجویان از آنان ناراضی باشند حذف می شوند.

سالن آمفی تئاتر دانشگاه شهاب دانش به زودی افتتاح می شود

معاون دانشگاه شهاب دانش اظهارداشت: برای گذراندن دوره کارآموزی دانشجویان هم با شرکت هایی تعامل شده که امید استخدام آنان در آن شرکت ها هم وجود دارد.

وی گفت: جهت ارتقای سطح علمی و کارایی دانشجویان با سازمان نظام مهندسی و سازمان فنی وحرفه ای مذاکراتی انجام و کارگاه های عملی برپا شده است.

وی ابردازداشت: در «مرکز نوآوری» دانشگاه هم ایده های جدید دانشجویان پرورش داده می شود و به شرکت های دانش بنیان ارئه می شود.

کراری گفت: رئیس پارک علم و فناوری استان قم قول دادند که شرکت های نوآوری که در دانشگاه شهاب دانش مستقر شوند از حمایت های پارک علم و فناوری برخوردار شوند؛ همچنین از دفتر رئیس جمهوری هم قول هایی دادند که امیدواریم محقق شود.

وی اظهارداشت: سالن آمفی تئاتر مجهز دانشگاه شهاب دانش با ظرفیت ۵۰۰ نفر تا چند روز آینده افتتاح خواهد شد.

وی گفت: کانال کارآفرینی، کارآموزی، فارغ التحصیلی و کاریابی دانشگاه فعال است و آمار احصا و جهت برطرف کردن مشکلات تلاش می شود.

کارورزی حلقه مفقوده در دانشگاه های ایران

رئیس دانشگاه شهاب دانش هم دراین نشست با بیان اینکه در هیچ جای دنیا از فارغ التحصیل انتظار ندارند مشکلات را برطرف کند، افزود: دانشجو شش ماه پس از فارغ التحصیلی آموزش های عملی در حوزه رشته خود را فرا می گیرد و آنچه به صورت تئوری آموخته را با آموزش عملی توام می کند اما در کشور ما اینگونه نیست.

حسن طاهری اظهارداشت: از مسئولان استانداری و صنعت انتظار داریم همکاری لازم را برای برطرف شدن مشکلات با دانشگاه داشته باشد حداقل امکانات را در اختیار قرار دهند تا ارتباط حوزه صنعت و دانشگاه به صورت قوی شکل گیرد.

پرداخت تسهیلات تا سقف ۱۶ میلیون به دانشجویان

قائم مقام و معاون اداری مالی دانشگاه شهاب دانش نیز در این نشست خبری اظهارداشت: ۳۴۰ دانشگاه غیرانتفاعی در کشور وجود دارد که برخی از کمک دولتی بهرمند می شوند اما این دانشگاه یک ریال بودجه دولتی دریافت نکرده و فقط از طریق شهریه دانشجویان اداره می شود.

داودی افزود: پرداخت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی و بازپرداخت پس از فارغ التحصیلی، وام چهاردرصد تا سقف ۱۶ میلیون تومان و بازپرداخت چهار درصد در اقساط ۳۰ و ۳۶ ماهه، خوابگاه دختران در مجاورت دانشگاه، سالن ورزشی، زمین چمن مصنوعی، زمین والیبال، میز پینگ پنگ و فوتبال دستی غذای دانشجویی با کیفیت و قیمت مناسب از جمله خدمات رفاهی این دانشگاه است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/bu18

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا