اجتماعیویژه

بانوان قمی در رشته‌های گوناگون صنایع‌دستی فعالیت می‌کنند

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم :

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم؛ با اشاره به حضور زنان در زمینه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در حال حاضر در استان، شاهد حضور فعال خانم‌ها در بخش‌های گوناگون از جمله در زمینه راهنمایان گردشگری و رشته‌های مختلف صنایع‌دستی هستیم.
به گزارش ندای قم ،حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده عصر دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در جلسه‌ای که با حضور خانم عاطفه مروی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در امور زنان و خانواده در سالن جلسات این اداره‌کل برگزار شد، با اشاره به حضور زنان در زمینه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: در حال حاضر در استان قم شاهد حضور فعال خانم‌ها در بخش‌های گوناگون از جمله در زمینه راهنمایان گردشگری و رشته‌های مختلف صنایع‌دستی هستیم.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم؛ همچنین با گرامیداشت ایام دهه کرامت و عرض تسلیت به مناسبت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس (استان هرمزگان)، از حضور مشاور محترم وزیر میراث‌فرهنگی در این جلسه تقدیر و سپاسگزاری کرد.
باباگل‌زاده با اشاره به جایگاه زنان در جامعه امروز ایرانِ ‌اسلامی تصریح کرد: امروز شاهد هستیم که زنان ما نسبت به گذشته هم از لحاظ میزان تحصیلات و هم در قبول مسئولیت‌های اجتماعی رشد قابل توجهی داشته‌اند.
او خاطرنشان کرد: در اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم نیز خانم‌های کارمند فعال در بخش‌های مختلف داریم که از تلاش‌های آنان تقدیر و تشکر می‌کنیم.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به آیات قرآن کریم و روایاتی از ائمه اطهار(ع)، مطالبی را درباره منزلت، شأن و جایگاه زنان در دین اسلام بیان کرد.
مشاور وزیر میراث‌فرهنگی:
استفاده از ظرفیت زنان در رشد گردشگری و صنایع‌دستی و حفظ میراث‌فرهنگی
مشاور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در امور زنان و خانواده گفت: از ظرفیت و توانمندی زنان در توسعه و رشد گردشگری و صنایع‌دستی و همچنین حفظ و عمومی‌سازی میراث‌فرهنگی استفاده نماییم.
به خانم عاطفه مروی اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنم که به جای این که نگاهتان فقط به حوزه زنان باشد؛ به این باشد که چگونه می‌توانیم از ظرفیت و توانمندی خانم‌ها در توسعه و رشد گردشگری و صنایع‌دستی و نیز حفظ و عمومی‌سازی میراث‌فرهنگی استفاده نماییم.
مشاور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در امور زنان و خانواده؛ با اشاره به ارزآوری و صادرات صنایع‌دستی برای کشور گفت: صنایع‌دستی به اقتصاد خانواده‌ها کمک کرده و فرصتی برای خانم‌ها است که هم به حفظ بنیان خانواده کمک می‌کند و هم برای آنان درآمدزایی دارد.
مروی با اشاره به رشته‌های متنوع صنایع‌دستی در استان قم و فعالیت هنرمندان زن در این عرصه بیان کرد: باید تلاش شود که این رشته‌های صنایع دستی را هم در سطح کشور و هم در سطح دنیا معرفی کنیم.
او با بیان این که لازم است که خانم‌ها توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خودشان را در زمینه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باور کنند، تصریح کرد: خانم‌ها ظرافت‌هایی را در یک اثر هنری می‌بینند که ممکن است که آقایان آن دقت را نداشته باشند.
مشاور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در امور زنان و خانواده اظهار کرد: بانوان نقش مهمی در حوزه توسعه گردشگری و صنایع‌دستی و حفظ میراث‌فرهنگی دارند.
مروی بیان کرد: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از معدود وزارتخانه‌هایی است که تعداد کارکنان خانم آن بیش از آقایان است.او به توجه امر آموزش، مطالعه، پژوهش و برگزاری دوره‌های آموزشی تأکید و اضافه کرد: نگاه ما، باید نگاه شایسته‌سالارانه باشد؛ ولی در عرصه‌هایی که متعلق به خانم‌ها است، بانوان می‌توانند پیشتاز باشند.
مروی خاطرنشان کرد: در کنار پیشنهادهای خود، راهکارها را نیز مطرح کنید.مشاور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در امور زنان و خانواده گفت: با استفاده از دیپلماسی گردشگری می‌توانیم با ایران‌هراسی مبارزه کنیم و چهره درستی از ایران را به جهانیان نشان دهیم.
او در بخش دیگر سخنان خود، به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) در قم اشاره و تصریح کرد: قم به برکت وجود بانوی کریمه اهل بیت(ع) مورد توجه قرار گرفته است.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/adac

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا