
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تاریخ کهن ایران اسلامی با ویژگیهای اسلامیت و ایرانیت، گفت: گردشگری هم بُعد اقتصادی و هم بُعد فرهنگی دارد، تاریخ کهن این ملت باید بهواسطه میراث فرهنگی بر جا مانده معرفی شود.
به گزارش ندای قم ، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم به همراه جمعی از معاونین با آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری دیدار کردند.
رئیس جامعه مدرسین با اشاره به ظرفیت بالای مجموعه میراث فرهنگی و گردشگری ابراز داشت: این مجموعه میتواند حرکت عظیمی در معرفی ایران اسلامی هم به داخل کشور و هم به گردشگران خارجی ایجاد کند.
وی با بیان اینکه ایران یک سرزمین کهن است افزود: برخی کشورها درآمد نفتی ندارند ولی کشور خود را به خوبی با جذب گردشگر اداره میکنند؛ البته آنها مسائل فرهنگی و مشتریان خاص خود را دارند و ما باید مراقب باشیم که بواسطه گردشگری، اباحه گری اتفاق نیافتد.
تورهای گردشگری – زیارتی متناسب با فضای مذهبی قم راهاندازی شود
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تاریخ کهن ایران اسلامی با ویژگیهای اسلامیت و ایرانیت، بیان داشت: گردشگری هم بُعد اقتصادی دارد و هم بُعد فرهنگی. تاریخ کهن این ملت باید بواسطه میراث فرهنگی بر جا مانده معرفی شود.
امام جمعه قم خواستار نوآوری، خلاقیت و ایجاد تورهای گردشگری – زیارتی بین المللیِ متناسب با فضای مذهبی شهر قم شد و تأکید کرد: اینجا را برای کل کشور الگو قرار دهید. بستر زیادی فراهم است و این ظرفیتها ظرفیت کمی نیست.
توسعه گردشگری قم همراه با حفظ هویت مذهبی باشد
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم نیز دراین دیدار ، گزارشی از اقدامات نوروزی این اداره کل ارائه کرد.
حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی باباگلزاده ابراز داشت: در ایام نوروز ستاد تسهیلات خدمات سفر برای خدمت رسانی به مردم را ایجاد کردیم و در قالب ۹ کمیته از جمله اسکان و نظارت و بازرسی، کار خدمت رسانی به مردم را انجام دادیم.
حجت الاسلام باباگلزاده تأکید کرد: رویکرد ما این است که در کنار برنامههای گردشگری در هتلها و مجتمعهای دارای مجوز، پیوست فرهنگی نیز وجود داشته باشد و به نوعی شأنیت قم رعایت شود.
برگزاری همایش نوروز از دیدگاه مراجع تقلید و نمایشگاه صنایع دستی، از دیگر محورهای گزارش سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم بود.