اجتماعی

انشعابات غیرمجاز در جعفرآباد تامین آب پایدار را مختل کرده است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم:

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم، گفت: انشعابات غیرمجاز آب در شهرستان جعفرآباد تامین آب پایدار را با اختلال مواجه کرده که جمع‌آوری این انشعابات نیازمند همکاری دهیاران و اعضای شوراها است.

به گزارش ندای قم، مهندس حسن بختیاری روز ۲۹ خردادماه در نشستی که مناسبت هفته صرفه‌جویی در مصرف آب و به منظور بررسی چالش‌ها و مشکلات تامین آب شهرستان جعفرآباد برگزار شد، گفت: تخصیص آب از سدکوچری به این شهرستان نهایی و قطعی شده و در آینده نزدیک به انجام خواهد رسید.

وی با بیان اینکه با انتقال آب سدکوچری مشکلات این شهرستان کاهش خواهد یافت، تصریح کرد: تا آن زمان بهترین راه و استراتژی و راهبرد اصلی باید صرفه‌جویی در مصرف و استفاده بهینه باشد تا بتوانیم از مشکلات و چالش‌ها عبور کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به راه‌اندازی “پویش ۱۰ درصد کاهش، یک تابستان آرامش”، اظهار کرد: امیدواریم با همکاری دهیاران و اعضای شوراهای شهرها و روستاهای شهرستان جعفرآباد این پویش فراگیر شده و شاهد صرفه‌جویی حداکثری در مصرف آب در این شهرستان باشیم.

وی در ادامه مشکلات و چالش‌های پیش روی بخش‌ها و روستاهای جعفرآباد را مورد توجه قرار داد و گفت: احداث مجتمع آبرسانی قاهان جزء هدف‌گذاری‌های شرکت آب و فاضلاب استان است تا بخشی از مشکلات روستاهای این بخش کاسته شود.

بختیاری با اشاره به مشکلات کمبود اعتبارات، استفاده از ظرفیت خیرین را در مباحث آبرسانی مهم دانست و افزود: امیدواریم با مشارکت خیرین که همواره در امر آبرسانی پیش‌قدم بودند بخشی از مشکلات را برطرف کنیم.

وی همچنین بر لزوم مطالعه برای تخصیص آب به دامداری‌ها و مدیریت آبیاری فضای سبز به منظور بهره‌وری هر چه بیشتر از منابع تاکید کرد و یادآور شد: انشعابات غیرمجاز آب در شهرستان جعفرآباد تامین آب پایدار را با اختلال مواجه کرده که جمع‌آوری این انشعابات نیازمند همکاری دهیاران و اعضای شوراها است.

اصلاح و بهسازی بیش از ۲ هزار متر شبکه آب در روستاهای جعفرآباد

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان جعفرآباد نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه ۳ هزار و ۲۰۰ اشتراک شهری و ۷ هزار و ۵۰۰ اشتراک روستایی در این شهرستان وجود دارد، گفت: از این تعداد اشتراک ۷ هزار و ۹۰۰ اشتراک مسکونی و ۴۵۹ اشتراک غیرمسکونی است.

مهندس محمدمهدی علیزاده افزود: از کل اشتراک‌های آب شهرستان جعفرآباد ۵ هزار و ۹۵۱ اشتراک دائمی و هزار و ۹۵۱ اشتراک غیر دائم است.

وی از اصلاح و بهسازی ۲ هزار و ۱۹۹ متر شبکه فرسوده روستاهای این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: بهسازی منابع تأمین و ایمن‌سازی خطوط انتقال از دیگر اقداماتی بوده که در سال گذشته در راستای بهبود آبرسانی به بخش‌ها و روستاهای شهرستان جعفرآباد انجام شده است.

وی همچنین به ارائه آماری از تولید و مصرف آب در شهر جعفریه و روستاهای شهرستان پرداخت و اضافه کرد: در سال گذشته ۹۷۹ هزار متر مکعب آب برای شهر جعفریه تولید کردیم که کنتورهای مشترکین ۷۱۴ هزار متر مکعب آن را شمارش کردند که این امر نشانگر آب بدون درآمد ۲۷ درصدی در این شهر است.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان جعفرآباد میزان تولید آب برای روستاهای این شهرستان را در سال گذشته ۳ میلیون و ۲۲۷ هزار متر مکعب اعلام کرد و گفت: از این میزان تنها یک‌میلیون و ۶۹۲ هزار متر مکعب توسط کنتورها ثبت شده است.

وی با بیان اینکه میزان آب بدون درآمد در روستاهای بخش جعفرآباد ۴۸ درصد است، عنوان کرد: بخشی از این آب به علت فرسودگی و ضایعات شبکه هدر می‌رود که اصلاح آن در دستور کار است، بخشی نیز شامل مصارف رایگان است؛ اما بخش عمده‌ای از آن مصارف غیرمجاز است که باید از آن جلوگیری شود.

در ادامه این نشست اعضای شوراهای شهرها و روستاهای شهرستان جعفرآباد به بیان مشکلات و چالش‌های تامین و توزیع آب در مناطق خود پرداختند.

لینک کوتاه این صفحه: https://nedayeghom.ir/jldz

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا